Tatuiruočių meistro kursai. Mokymasis populiariausios pastarojo dešimtmečio profesijos

  • Teksto dydis:

„Kuo noriu tapti, kai užaugsiu?“ Tai klausimas, kuris visada išlieka aktualus, net kai jau esame suaugę. Mes ne visuomet klausome širdies, būna, kad dirbame ne ten, kur mūsų siela randa džiaugsmą. Dažnai profesiją renkamės ne pagal asmeninę aistrą, o vadovaudamiesi visuomenės lūkesčiais. Kada paskutinį kartą susimąstėte, kuo taptumėte, jei būtumėte sekę tik savo širdies balsu? Prieš dvylika metų VEAN TATTOO sąžiningai atsakė į šį svarbų klausimą. Todėl nedvejodami jie ištiesia pagalbos ranką visiems, kas svarsto apie savo pirmąjį ar naują karjeros kelią. Nuspręsti, ar tai bus informacinis straipsnis, ar tatuiruočių kursų pradžia, galėsite patys.

Tatuiruočių industrija visada buvo laikoma drąsiu iššūkiu visuomenei. Tatuiruotės simbolizuoja tiek alternatyvią kultūrą, tiek istoriją, tiek grožį, laisvę reikšti save ir dar daugelį aspektų. Be to, tatuiruočių pasaulis reikalauja daug darbo, atsidavimo, atsakomybės, ištvermės, talento ir komunikacijos – būtent šie įgūdžiai pritraukia ne tik tatuiruočių mėgėjus, bet ir tuos, kas jas kuria.

Tatuiruočių meistro kelias: kokie įgūdžiai reikalingi? 

Sklando nuomonė, kad be gebėjimo piešti tatuiruočių meistru tapti neįmanoma. Nors piešimo talentas – tvirtas pagrindas, svarbu ne tik jis. Tatuiruočių meistras privalo turėti daug įgūdžių. Ne kiekvienas gimsta genijumi kaip Da Vinčis ar Mikelandželas, už daugelio šedevrų slypi milžiniškas darbas. Todėl jei esate kantrūs, darbštūs, bendraujantys, užsispyrę, bet kol kas nežinote, ar mokate piešti, turite visas galimybes tapti puikiu meistru. Bandykite.

„Vean Tattoo“ nuotr. 

Tatuiruočių mokymai VEAN TATTOO pasauliniame tinkle

Bet kokioje srityje visada yra ko siekti ir išmokti. VEAN TATTOO siūlo įvairius tatuiruočių kursus, individualiai pritaikytus pagal jus, kad galėtumėte pradėti studijuoti senąjį amatą. Jūs galite pradėti susipažinimą su šia profesija per art-seansą, kuris per 3–4 valandas įtrauks jus į tatuiruočių meno atmosferą. Jeigu jums nereikia įžangos, tiks tris mėnesius trunkantys kursai. Per šį laiką jūs netapsite profesionalu, bet suprasite, kuria kryptimi judėti toliau ir pradėsite praktikuotis bei tobulinti įgūdžius. Mokymosi metu jums bus suteiktos visos būtinos darbo medžiagos. Baigus mokymus ir išlaikius egzaminus, jums bus išduotas tarptautinio lygio licencinis sertifikatas.

„Vean Tattoo“ nuotr. 

Kiek uždirba tatuiruočių meistrai?

Pasiekėme vieną labiausiai jaudinančių klausimų: kiek iš tiesų gali uždirbti tatuiruočių meistras. Tatuiruočių meistro profesija ypatinga tuo, kad daug kas priklauso nuo pastangų ir investicijų į asmeninį tobulėjimą. Kuo daugiau meistras pasiekia savo karjeroje, tuo daugiau klientų nori atsidurti pas jį seanse. Uždarbis svyruoja nuo 1 000 iki 14 000 eurų per mėnesį, tačiau tai tik pradžia. Jūsų meistriškumas gali paversti jus tikra roko žvaigžde tatuiruočių srityje su ištikimiausiais gerbėjais visame pasaulyje.

„Vean Tattoo“ nuotr. 

Rinkitės profesijas, kurios žadina jūsų širdį ir nepalieka tuščios piniginės. Tatuiruočių sritis kaip menas ir profesija vystosi ir nesiruošia sustoti. VEAN TATTOO būtų didžiulė garbė tapti jūsų gidu stebuklingame tatuiruočių pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Atsargiai

Atsargiai portretas
Kas šį verslą dievina, stipriai rizikuoja savo bei klientų sveikata. Ne visi tatuiruotojai gali garantuoti, jog naudoja griežtai tikrinamo pardavėjo tiekiamus nenuodingus dažus. Per keletą metų tokie dažai įsiskverbia giliai į organizmą, stipriai pažeidžia vidaus organus. - Galimi ir mirtini padariniai.

Labai nesmagu

Labai nesmagu portretas
kai tautą labiausiai domina tatuiruotės. Rodo mūsų inteligentiškumo lygį, estetikos pajautą...

Noumone

Noumone portretas
Uzsakitas streipsnis
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių