Kaunas pasitinka superžvaigždės E. Sheerano koncertus: ragina nemokamai važiuoti viešuoju transportu

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 3 ir 4 dienomis Kaune koncertuos pasaulinio lygio žvaigždė Edas Sheeranas. Organizatoriai įspėja – į renginius plūstelėjus dešimtims tūkstančių gerbėjų, kauniečiai susidurs su laikinais nepatogumais Dariaus ir Girėno stadiono prieigose. Bilietų savininkai galės nemokamai pasinaudoti viešojo transporto paslaugomis – prieš pasirodymą ir po jo autobusai kursuos dažniau nei įprastai.

Srautų valdymas ir apribojimai

„Į pirmąjį E. Sheerano koncertą atvyks beveik 50 tūkstančių žiūrovų. Praktika rodo, kad į renginį atvykstančių srautai pasiskirsto gana tolygiai. Tuo pasirūpina ir papildomi autobusų maršrutai. Priešinga situacija po renginio, kai stadiono prieigas užplūsta didelė žmonių minia, todėl abu vakarus, likus pusvalandžiui iki renginio pabaigos, prie stadiono ribosime eismą“, – įspėja Kauno savivaldybės Transporto ir eismo organizavimo skyriaus vedėjas Martynas Matusevičius.

Pasak jo, rugpjūčio 3 ir 4 dienomis, maždaug nuo 21.30 val., policija ribos eismą Parodos kalnu, tarp K. Petrausko gatvės ir Vytauto prospekto. Iš karto po koncerto privažiuoti prie stadiono prieigų galimybės nebus, todėl prašoma rinktis alternatyvius kelionių maršrutus. Šia arterija bus praleidžiamas tik viešasis transportas ir vietos gyventojai.

Išsikviesti privačius pavėžėjus raginama Tunelio gatvėje, nusileidus nuo Dainų slėnio. Ten rikiuosis ir iš kitų miestų žiūrovus į koncertą atvežę autobusai.

Dar prieš besibaigiant koncertui iš K. Donelaičio g. nebus galima sukti kairėn. Analogiškai – į kalną nebus galimybės pakilti atvažiuojant Vytauto prospektu. Policija užtvaromis pasitiks ir keliaujančius K. Petrausko g. bei Vydūno alėja.

Vykstant renginiui į uždarytą Perkūno alėją galės įvažiuoti tik dokumentus pateikę vietos gyventojai.

Į pirmąjį E. Sheerano koncertą atvyks beveik 50 tūkstančių žiūrovų.

Nemokamas viešasis transportas

Rugpjūčio 3 ir 4 d. E. Sheerano koncertas prasidės 18 val., tačiau organizatoriai vartus į stadioną atvers dvejomis valandomis anksčiau. Nuo 15 val. iki koncerto pradžios visi bilietų turėtojai į renginį galės nemokamai atvykti miesto autobusais ir troleibusais. Koncerto bilietas prilygs viešojo transporto bilietui. Paslauga galios ir pasibaigus renginiui.

Prieš koncertą ir po jo dažniau kursuos nuolatinių maršrutų autobusai. Išskirstyti srautus padės ir papildomi maršrutai: „ST1“, ST2“, ST3“ ir ST4“.

Daugiau informacijos: stops.lt/Kaunas.

Į koncertą keliausiantys nuosavu transportu raginami naudotis Autobusų stoties (Vytauto pr. 24) ir Vienybės aikštės (Vienybės a. 1, įvažiavimas iš V. Putvinskio gatvės) požeminėmis parkavimo vietomis, taip pat Kauno „Akropolio“ (Karaliaus Mindaugo pr. 49), „Žalgirio“ arenos aikštelėmis ir daugiaaukšte automobilių saugykla K. Donelaičio g. 65A. Palikti automobilius galima ir S. Dariaus ir S. Girėno aerodromo parkinge, Aleksote, pro kurį kursuos papildomi autobusai.

Dainininko E. Sheerano koncertas bus didžiausias iki šiol įvykęs renginys atnaujintame Dariaus ir Girėno stadione. Prieš metus Kauną sudrebino SEL koncertas, surinkęs apie 30 tūkst. žiūrovų. Rugpjūčio 30 d. vienintelį šių metų koncertą čia surengs ir žinoma šalies atlikėja Jessica Shy.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Pilypas

Pilypas portretas
Vilniuje šiaip jau buvo prieš keletą metų ir niekas nekėlė ažiotažo apie jokias žvaigždes...tiesiog eilinis koncertas kaip visada...

!?

!? portretas
o tai kaip čia dabar gaunasi ... ? Tai ką ... ir natašką dzvonkę ir džordžą butelkutę perspjovė !!!?

PATCUKAS

PATCUKAS portretas
Ką jis žinos tas patcukas jei rašyt nemoka
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių