Kauno policija kviečia pasitikrinti transporto priemonės triukšmo lygį

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai kviečia vairuotojus dalyvauti prevencinėje priemonėje ir pasitikrinti transporto priemonės triukšmo lygį.

Pareigūnai juokauja, kad ši priemonė bus „nemokama“ – jos metu pažeidimai nebus fiksuojami, nebus skiriamos ir baudos. Prevencinė priemonė vyks birželio 20 dieną, 16 – 19 val., Kaune,  Chemijos g. 4B (įvažiavimas į aikštelę iš Pramonės pr.).

Atšilus orams ir į gatves išriedėjus įvairesniam transportui, pagausėja ir į policijos pareigūnus besikreipiančių gyventojų, kurie skundžiasi keliamu transporto priemonių triukšmu.

Kauno apskr. VPK Kelių policijos skyriaus 1-ojo poskyrio viršininko Ramūno Kemzūros teigimu, surengtas patikrinimas skirtas „pažadinti“ triukšmingų transporto priemonių vairuotojų sąžinę.

„Kadangi šiltuoju metų laiku Kauno apskrities gyventojų tylą dažniau nei įprastai sutrikdo motociklų ir automobilių keliamas triukšmas, kviečiame susitikti ir pasitikrinti, ar jų transporto priemonės atitinka techninius reikalavimus“, – kalbėjo R. Kemzūra.

Patikrinimo metu bus matuojamas ne tik motociklų, bet ir automobilių skleidžiamas triukšmas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Egidijus

Egidijus portretas
Arba policija turi imtis pastoviu reidu tikrinti begalviu egoistu motociklininku transporto priemoniu garsa, tiek diena tiek naktimis ir naikinti pazeideju tech. apziuros talonus, arba kaip Birstone is vis nuo 21h uzdrausti motociklu eisma mieste. Is 10 tik 1 motociklas su tvarkinga ismetimo sistema ir priimtinu garsu, Nesuprantama, kai automobiliai kas met darosi vis tylesni ir tylesni, taciau vasara islenda degradai su savo dviraciais plerpalais ir kelia triuksma kilometru atstumu. Meras paminklus stato(si), tiltus viena po kito kepa, taciau nesugeba isspresti paprastos problemos - uztikrini priimtina triuksmo lygi mieste.

Jei pilieciai policijiai pranesa apie keliu taisykliu

Jei pilieciai policijiai pranesa apie keliu taisykliu  portretas
pastovius pazeidinejimus ir jie nesiima jokiu darbu ,tai daug ka pasako kas ten policijoje ne dirba o sedi ir alga uz tingejima gauna.

tai gal ir vagys ,banditai galetu nemokamai pas

tai gal ir vagys ,banditai galetu nemokamai pas  portretas
teisininkus pasitikrinti kas jiems gresia.Nejuokaukit jus policininkai ,i darba reik jums vaziuoti dirbti o ne laisvalaiki ten praleisti.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių