Programišiams nepavyko padaryti įtakos „Metų kaunietės“ rinkimų rezultatams

  • Teksto dydis:

„Metų kaunietės“ rinkimų finišo tiesiojoje pastebėtas nesąžiningas balsavimas. Rinkimus organizuojančiai „Kauno dienai“ pavyko atskirti nesąžiningus balsus – rinkimų rezultatams jie įtakos neturės.

Nuo sekmadienio popietės užfiksuoti neįtikėtinai dideli balsų pliūpsniai iš tolimiausių užsienio šalių. Vieną akimirką konkurso puslapį pasiekdavo šimtai balsų, akivaizdu, kad taip darbavosi vadinamieji robotai, tokį balsavimą organizatoriai laiko nesąžiningu.  

„Užtikriname, kad piktavalių pastangos iškreipti rezultatus nepavyko. Mūsų darbuotojai filtruoja robotukų veiklą, jų bandymai balsuoti yra atrinkti. Atakos balsavimo rezultatams įtakos neturės“, – užtikrino „Metų kaunietės“ rinkimus organizuojančią „Kauno dieną“ leidžiančios bendrovės „Diena Media News“ generalinis direktorius Tadas Širvinskas.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį buvo sutrikusi ir konkurso balsavimo trumposiomis žinutėmis (SMS) sistema, tačiau su ataka tai nesusiję. Visi žinutėmis skirti balsai buvo užskaityti.

Organizatoriai atsiprašo už nesklandumus ir užtikrina – balsai sėkmingai gauti ir atsakingai fiksuoti.

„Visi duomenys išsaugoti, todėl pageidaujantiems galime pateikti duomenis, kada ir kiek SMS už kurią kandidatę gauta balsuojant telefonu. Šie duomenys taip pat bus perduoti rinkimų rezultatus tvirtinančiam antstoliui“, – sakė organizatoriai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

regina ar cia jus

regina ar cia jus portretas
tiek komentuojat

Sutinku,

Sutinku, portretas
kad šis konkursas nesąmoė ir niekinis. Dar priedo visokios intrigos ir nervų gadinimas. Ir kam jis? Konkurso nugalėtojai suteikia kažkokių privilegijų? Galėtų ir nebūti.

Anonimas

Anonimas portretas
Neteiskite p. Reginos, gal ji net nežinojo, kad kažkas tokiu negražiu būdu bandė jai padėti ...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių