Stirnos ir jos Bembio nuotrauka tirpdo internautų širdis

  • Teksto dydis:

Kultūros ir renginių erdvės „Parakas“ prižiūrėtojai socialiniuose tinkluose pasidalijo labai miela nuotrauka. Joje – stirna su savo Bembiu.

„Dėkui Tomui už nuotrauką. Sklido tik gandai apie stirną su mažyliu. O štai ir įrodymas. „Parako“ kelias saugus“, – prie fotografijos rašė „Parako“ atstovai.

Buvęs parako sandėlis įkurtas tarp Aukštųjų ir Žemųjų Šančių. Čia, pasak vietinių, dažnai pasitaiko užklystančių stirniukų. Kiekvieną kartą juos sutikus, norisi pasidžiaugti ir pasigrožėti mieste sutiktais gamtos trupinėliais.

„Nuo 18 val. iki sutemų, ne viena stirna ten laksto su stirniukais“, – tikino Saulius.

Šančiuose užfiksuotas kadras iš tiesų nuotaikingas. Atrodo, kad stirnos specialiai pozavo praeiviams, į juos žiūrėjo ir stebėjo, kas bus toliau.


Šiame straipsnyje: parakasstirnaBembisGyvūnaiŠančiaigero žodžio galia

NAUJAUSI KOMENTARAI

tai

tai portretas
nieko jos ten nepozuoja. Tai jų toks būdas. Pastebėję pvz. žmogų jos sustingsta ir augmenijos fone tampa mažai pastebimos. Bet ne visada. Na jos gražios, tačiau blogos. Nors žolės pilna ir net šviežios, bet tos bjaurybės nukąs bet kokį jauną medelį, didesnį apgrauš aplinkui, kad tas gautų galą. Obelaitę, serbentą, nuės gėles. Netgi rožes. Augalų žudikės. Vargas kai įsiveisia kur prie sodybos. Gražesnė gyvatė skaudžiau kanda. Gal teisus ;-), sakydamas: gerai padaryta stirniena labai skani.

;-)

;-) portretas
gerai padaryta stirniena labai skani

Onė

Onė portretas
Na tas kur nežino bembio vardo neskaitęs pasakų ,ir tėvai neskaitė,ir tavo vaikai nežinos.patarimas vienas. Daugiau skaityti tada atsivers tokie horizontai kad pats nustebsi kiek daug nežinojai,ir kiek daug sužinojai.
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių