Tvarkomoje Studentų gatvėje – laikini eismo ribojimai

Ties Kauno technologijos universiteto miesteliu besiribojanti Studentų gatvė pasitinka pokyčius. Nuo ateinančio pirmadienio, birželio 19 d., dėl remonto uždaroma atkarpa tarp Gričiupio g. ir B. Sruogos bei Rytų g. sankirtos.

Kaip praneša Kauno savivaldybė, šiuo metu čia vyksta paruošiamieji darbai – kelininkai ardo senus ir montuoja naujus bortus, įrenginėja lietaus surinkimo trapus, atnaujina šaligatvį.

„Įgyvendinus remonto darbus, geresnį eismo pralaidumą užtikrins įrengtos dvi žiedinės sankryžos susikirtimuose su Gričiupio ir  B. Sruogos bei Rytų gatvių sankryžomis“, – tikina Kauno savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Studentų g. taip pat planuojama atnaujinti važiuojamąją dalį, pėsčiųjų takus, išilginį parkavimą, apšvietimo tinklą ir lietaus surinkimo sistemą. Nuo Taikos pr. iki pat K. Baršausko g. numatytas ir dviračių takas.

Visus darbus tikimasi užbaigti iki metų pabaigos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

domina

domina portretas
O kodel nera niekur viesinamas rekonstrukcijos projekto planas???

Saulius

Saulius portretas
o kodel niekas nedirba ant viaduko ties Depo? kamsciai belekokie. kokiu tikslu yra siaurinamos gatves? isplatinti saligalviai ir dviraciu takai, taip atrodo, kad rytoj jau plustels dviraciai ir pestieji naudotis tais takais. kokius mokslus baige projektuotojas/jai kurie suprojektavo Siaures zieda? is Siaures pr isukant i Zukausko g turbut ne vienas prakirto kairi rata. paliktas astrus "bordiuras". suapvalint negalima? nemokame? ir taip visur belekiek kliauzu pridaryta

jk

jk portretas
tai ne tvarkymas o samoningas Kauno naikinimas,Krabą i kartuves
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių