Teisme – paspirtukininką „auklėjęs“ kaunietis: daužė, spardė ir šokinėjo ant gulinčio

  • Teksto dydis:

Kauno apylinkės teisme pradėta nagrinėti baudžiamoji byla, kurioje anksčiau septynis kartus teistas vyras kaltinamas paspirtukininkui nesunkiai sutrikdęs sveikatą.

N. R. kaltinamas, jog gegužės 23 dieną Kaune esančiame kieme, konflikto su nukentėjusiuoju metu, prieš jį panaudojo fizinį smurtą. Vyras tyčia, mažiausiai du kartus, smogė jam ranka, spardė kojomis bei šokinėjo ant gulinčio nukentėjusiojo. Dėl šio išpuolio asmeniui vėliau buvo konstatuotas nesunkus sveikatos sutrikdymas.

Pirmadienį vykusio teisiamojo posėdžio metu kaltinamasis savo kaltę pripažino iš dalies. N. R. sutiko, jog smogė nukentėjusiajam į veidą, tačiau neigė dėl kitų kaltinime minimų aplinkybių ir galimo šokinėjimo ant nukentėjusiojo.

Kaltinamojo teigimu, jis norėjo sudrausminti elektriniu paspirtuku, jo manymu, per greitai važiavusį, iš anksčiau jam pažįstamą, asmenį.

Kito posėdžio metu bus vykdoma liudytojų apklausa ir vaizdo bei garso įrašų peržiūra. Valstybinį kaltinimą teisme palaiko Kauno apylinkės prokuratūros prokurorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaustukas

Klaustukas portretas
Anonimai, taip ir neaišku kurį čia reikia auklėti, nes snukių nesimato???

Anonimas

Anonimas portretas
Auklėt reikia tokius bukasnukius,tik gyvulio vardo nevertas debilas gali taip elgtis. Nužmogėjimas visiškas.

cha

cha portretas
Šokinėjo ant gulinčio ir tik lengvi kūno sužalojimai.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių