A.Kazakevičius liko per žingsnį nuo kelialapio į Londono olimpiadą

Kinijoje tęsiasi trečiasis atrankos į Londono olimpines žaidynes imtynių turnyras, kuriame paaiškės net 50 laimingųjų - po tris prizines vietas savo svorių kategorijose užėmę laisvųjų bei graikų-romėnų imtynių atstovai ir į finalą moterų varžybų atskirose svorio kategorijose patekusios atletės.

Per žingsnį nuo kelialapio į olimpiadą liko penktą vietą graikų-romėnų imtynių stiliaus svorio kategorijoje iki 74 kg užėmęs Aleksandras Kazakevičius.

Pirmoje kovoje Lietuvos imtynininkas 1:0, 0:1, 2:0 nugalėjo bulgarą Yavorą Yanakijevą, ketvirtfinalyje 0:2, 2:0, 1:0 palaužė Pekino olimpinių žaidynių vicečempiono kino Yongxiango Chango pasipriešinimą, tačiau pusfinalio imtyje dėl kelialapio į Londoną 0:1, 1:1, 1:2 nusileido antrą vietą turnyre užėmusiam baltarusiui Aleksandrui Kikiniovui. Vėliau jau nieko nelėmusią kovą dėl trečiosios vietos pralaimėjo Lenkijos atstovui Edgarui Babayanui.

Šios svorio kategorijos nugalėtoju tapo Azerbaidžanietis Eminas Ahmadovas, o trečią vietą bei paskutinį kelialapį į olimpiadą iškovojo vengras Peteris Bacsis.

Svorio kategorijos iki 84 kg varžybose Laimutis Adomaitis pirmoje kovoje 6:0, 1:0 nugalėjo Mingą-Hsuaną Liną iš Taivano, tačiau aštuntfinalyje 2:0, 0:2, 0:3 nusileido japonui Masayukiui Amano ir pasitraukė iš varžybų.


Šiame straipsnyje: Aleksandras Kazakevičius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių