Liūtys grasino Klaipėdos renginiams

Pirmasis rugsėjo savaitgalis klaipėdiečius gąsdino liūtimis ir stipriu vėju. Renginių po atviru dangumi organizatoriams teko skubiai griebtis „plano B“.

Vasaros renginių ciklą "Friedricho pasaže" šeštadienį turėjęs vainikuoti Marijono Mikutavičiaus koncertas buvo skubiai perkeltas į klubą „Luxor“.

Darbuotojams teko greitai suktis, kad spėtų į salę pervežti kėdes ir paruoštų erdvę muzikanto bei jo gerbėjų sutiktuvėms.

Tačiau dėl netikėtų pasikeitimų publikos nuotaika nesubjuro. Klaipėdiečiai su M.Mikutavičiumi iš širdies šėlo iki pat išnaktų.

Pasikeitimų neišvengė ir projektas „Rasa Basom“, turėjęs šeštadienio vakarą sukviesti melomanus į klubo „Dr.Who“ vasaros terasą, esančią ant viešbučio "Klaipėda" K centro stogo. Dėl lietaus renginys buvo perkeltas į uždaras erdves.

Savaitgalį įtampos būta ir Kruizinių laivų terminale, kuriame iškilo erdvi palapinė, pakviesianti klaipėdiečius stebėti Europos krepšinio čempionato varžybas.

Teko skubiai sandarinti konstrukcijas, nes vandens čiurkšlės pro plyšius pradėjo veržtis vidun. Organizatoriai susitvarkė su užduotimi bei tvirtino, kad planuojantieji apsilankyti „Čempionų terminalo“ atidaryme šįvakar gali būti ramūs – vanduo ant galvų nevarvės.

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Klaipėdos skyriaus budinti sinoptikė Benedikta Butenienė teigė, kad šeštadienį iškrito apie 15,8 mm lietaus, vėjo gūsiai siekė iki 14 metrų. Sekmadienio rytą stichijų siautėjimas nesiliovė. Vėjo gūsiai buvo dar labiau sustiprėję, pylė tarsi iš kibiro.

Sinoptikė ramino, kad audringas ciklonas, atnešęs smarkias liūtis, jau traukiasi į rytus. Šiandien stipresnio lietaus neprognozuojama.


Šiame straipsnyje: liūtis

NAUJAUSI KOMENTARAI

Istikruju

Istikruju portretas
lietus vare seniai taip klaipedoj bebuvo, net senamiestyje baisios balos atsirado. tie klaipedos orai yra tikras fenomenas. dar gerai kad si savaite bus vasariska.

Ricka dragas

Ricka dragas portretas
As ten buvau. Aisku, kad kai kam gal ir gerai,kad perkele, neslauke butu nieko neiseje is to renginio. Zinoma, lauke kai nelyja yra sedet geriau negu kabake. O geidiamas jaunikis tik vaidina kieta, o yra paprastas senbernis be jokio balso isvis ir tik megstantis pasitusint. Dzin man ant jo.Ta jo muzikele tik trukde mumi su hebra normaliai pabaliavot. Rekia ir rekia tas savo nuvalkiotas dainuskas, baisu klausyt. Galetu ka nors orginelesnio surast, kad zmoniu privilioti. O jei man taip rektu i garsiakalbi per krepsini tai kalciau i marmuze, kad netrugdytu ziuret.

Uzpyle

Uzpyle portretas
Galejo prognoziu pasiklausyt, nebutu reikeje plano b.
VISI KOMENTARAI 3

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių