Šviesoforo žibinte – ne lipdukas

Vienoje uostamiesčio sankryžoje gyventojai pastebėjo esą ant šviesoforo rodyklės priklijuotą širdies formos lipduką. Vėliau paaiškėjo, kad šviesoforo žibinto stiklas pažeistas ir jis tik primena širdies pavidalą.

Debreceno gatvės ir Šilutės plento sankryžoje vieno šviesoforo žaliosios rodyklės žibinte atsirado juoda žymė, kuri priminė širdies formą.

Vieni klaipėdiečiai manė, jog širdelę užklijavo jaunuoliai, norėję papokštauti. Kiti piktinosi, kad kai kurie važiuojantieji skuba tokius vaizdus įamžinti ir telefonu naudojasi būdami prie vairo.

Įmonės „Klaipėdos paslaugos“ Gatvių infrastruktūros departamento direktorius Dainius Petrauskas patikino, kad ant šviesoforo lipdukas čia nebuvo užklijuotas.

„Tai nėra specialus žymėjimas ar užklijuotas lipdukas. Paprasčiausiai, šviesoforo lęšių trafaretas jau buvo pasenęs, jį pakeitėme nauju“, – paaiškino D. Petrauskas.

Pasak vadovo, pasitaiko atvejų, kai ant šviesoforų ar jų atramų klijuojami lipdukai, tačiau šie iš karto būna nuimami.

„Tokių atvejų būna, bet stengiamės iš karto pašalinti lipdukus, kadangi jie gali klaidinti vairuotojus, o kai kurie vairuodami pasinaudoja ir telefonu, kad nufotografuotų. Aišku, mobiliojo telefono naudoti vairuojant nepatarčiau bet kokiu atveju“, – kalbėjo vadovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ramus

Ramus portretas
Is kur jie gauna tokiu problemu??? Nu perdege lempa , pakeiti ir vsio....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių