Žmonių dėmesį patraukė kariai antrojoje Melnragėje

Penktadienį Antrosios Melnragės paplūdimyje apstu ne tik klaipėdiečių, bet ir karių. Čia vyksta Lietuvos kariuomenės Lietuvos didžiojo etmono Jono Karolio Chodkevičiaus pėstininkų brigados „Žemaitija“ organizuotas tarptautinis sporto renginys, kurio metu vykdomos įvairios užduotys bei minima Gedulo ir vilties diena.

Lietuvos kariuomenės Strateginės komunikacijos departamento Karinių viešųjų ryšių skyrius nurodė, kad renginyje dalyvauja apie 300 karių. Klaipėdiečiai jame dalyvauti gali tik kaip žiūrovai.

„Renginyje kaip sporto rungčių dalyviai dalyvauti negali, tačiau ateiti ir stebėti varžybas yra laukiami“, – nurodė Karinių viešųjų ryšių skyriaus atstovai.

Klaipėdiečiai, pamatę karius paplūdimyje manė, kad vyksta pratybos, tačiau vėliau paaiškėjo, kad taip nėra.

„Facebook“ paskyros „BĮ Klaipėdos paplūdimiai“ nuotr.

Renginys ir minėjimas vyks iki 16 val. Jame dalyvauja ne tik Lietuvos kariai, bet ir svečiai iš užsienio.

„Melnragės paplūdimyje vyksta Lietuvos kariuomenės Lietuvos didžiojo etmono Jono Karolio Chodkevičiaus pėstininkų brigados „Žemaitija“ organizuojamas tarptautinis sporto renginys. Dalyvauja Lietuvos, Portugalijos ir JAV kariai. Tai nėra pratybos. Renginys vyks iki 16 val. Vyksta paplūdimio tinklinio, kovinės savigynos, virvės traukimo, svarmenų kilnojimo varžybos bei Gedulo ir vilties dienos minėjimas“, – rašė Karinių viešųjų ryšių skyriaus atstovai.

Klaipėdos savivaldybė apie renginį buvo informuota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

5kolona

5kolona  portretas
Yra konservai kasčejai ir kt liber pider

pritariu

pritariu portretas
Mažaraščių imbecilų megztomis beretėmis apsčiai.

Jokia čia

Jokia čia portretas
ne penkta kolona, tiesiog keli apsimyžę patvoriniai lieja jausmus dėl savo nevykusio gyvenimo.Aišku, dauguma jų kacapai, bet kreipti į juos dėmesį neverta, visi jie žinomi
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių