Dar viena tragedija: poilsiavietės tvenkinyje paskendo 13-metis

Tvenkinyje Joniškio rajone paskendo 13-likos metų berniukas.

Kaip pranešė Šiaulių apskrities policija, nelaimė įvyko ketvirtadienio vakarą, apie 21 val. Buvo gautas pranešimas, kad Kriukų miestelyje, poilsiavietės tvenkinyje rastas nuskendusio paauglio kūnas.

Kaip pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, buvo gautas pranešimas, kad į Kriukų tvenkinį įkrito berniukas ir neišnyra.

Atvykus gelbėtojams, berniukas ištrauktas iš vandens, pradėtas gaivinimas. Atvykę medikai perėmė gaivinimą.

22.15 val. medikai konstatavo vaiko mirtį.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Visko

Visko portretas
Būna gerbiamieji, net prie jūsų garbinamų rusų okupantų taip būdavo tik aišku į spaudą nepatekdavo, komunizme tipo viskas idealu buvo, o slėpimas tokias jūsų vergų nuomones tik sustiprindavo, gal paprašykite valdžios jūsų išrinktos jobanuos penkiaukščiouse liftus įrengt kad jūsų kūnus išnešt be problemų, kad nereiktų kviesti pažarnykus, ar vis dar dievinat savo bendrabučius

Anonimas

Anonimas portretas
Neikrito o įstūmė,taip manau yra.Išvada viena ,vaikams geriau nebendrauti nei su vienu vaiku,tik su giminėm,nes draugu nėra.Po mokyklos dumti namo reikia ir draugystė baigėsi.

To Kaunietis

To Kaunietis portretas
Kaip tu Kaunieti ruošiesi sukontroliuoti 13 metų bamblius, kada jie žino savo teises, nusikaltus neteisiami, viskas jiems galima ir nieko neklauso, gal turi stebuklingų vaistų, nevaikščiok vakarais be tų vaistų, nes patamsyje tie tavo vaikai pačiam šonus subadys, ir jokios tėvų akys nei leidimai nepadės. Demokratija Kaunieti...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių