Po tragedija pasibaigusių baidarininko paieškų pareigūnai atskleidė daugiau detalių

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą apie rastą dingusio baidarininko kūną visuomenei pranešę pareigūnai pateikė daugiau detalių.

Kaip jau rašyta, Imanto Misevičiaus palaikus rugsėjo 6 dieną 10.20 val. Papilės miestelyje, Ventos upėje, įsipainiojusius žolėse, pastebėjo pro šalį ėjęs gyventojas, kuris nedelsdamas paskambino skubios pagalbos tarnybų telefonu.

Kūnas nuo nelaimės vietos nutolęs apie 6 – 8 km.

„Ten vyko paieškos, kuriose dalyvavo pareigūnai, ugniagesių narai, dingusiojo pažįstami ir savanoriai, tarp kurių – ir Raudonasis Kryžius. Keturias dienas jo ieškojo maždaug 40–50 žmonių. Buvo kelti ir dronai“, – pasakojo Šiaulių apskrities policijos atstovas Artūras Šliavas.

Pasak pareigūnų, rastą I. Misevičiaus lavoną pagal velionio vilkėtus drabužius ir tam tikrus asmeninius skiriamuosius ženklus ant kūno atpažino jį pažinojęs žmogus. 

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Primename, kad rugpjūčio 2 d. Akmenės rajone, Ventos upėje, I. Misevičius plaukiojo baidare, iš jos iškrito ir dingo vandenyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

pirmam komentarui

pirmam komentarui portretas
Pritariu. Man jau ėmė kilti įtarimai, kad į žiurknalistus portalai priima tik išimtinai bukus - kad rašytų taip kaip reikia ir ką reikia kas liečia politiką, bet tas bukumas puikiai pasimato būtent "nepolitiniuose" straipsniuose.

Is praeities

Is praeities portretas
Kaip jau rašyta, Imanto Misevičiaus palaikus rugsėjo 6 dieną 10.20 val. Papilės miestelyje, Ventos upėje, įsipainiojusius žolėse, pastebėjo pro šalį ėjęs gyventojas, kuris nedelsdamas paskambino skubios pagalbos tarnybų telefonu. Žurnaliugos i ateiti jau spėjat? Ar čia pernykscius ivykius narpliojat? O siaip tai A+A mirusiam
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių