Klaipėdoje – filmo „Mačetė" premjera

Kino centre „Cinamon“ klaipėdiečiams penktadienį bus pristatytas naujas kultinio režisieriaus Roberto Rodriguezo veiksmo filmas „Mačetė" (N-16).

Anot juostos platintojų, tai tikras gardumynas iš „Desperado", „Nuo sutemų iki aušros", „Nuodėmių miestas" ir kitų filmų kūrėjo, režisieriaus, šiuo atveju – ir scenarijaus autoriaus R.Rodriguezo kūrybinės virtuvės.

Trileris pasakoja apie meksikietį nelegalą, kuris gauna užduotį nušauti senatorių. Mačetė (akt. Danny’s Trejo) – buvęs federalinis agentas. Jo specializaciją atspėti nesunku: jis tobulai valdo mačetę. Kažkada Mačetė dirbo kartu su Toresu (akt. Stevenas Seagalas), tačiau dabar jų keliai išsiskyrė: Mačetė liko ištikimas teisingumui, o Toresas tapo narkotikų baronu. Neįtikęs Toresui, Mačetė skaudžiai nukentėjo ir buvo priverstas sprukti iš Meksikos. Dabar jis, kaip daugelis nelegalų Teksaso miestuose, ieško darbo. Vieną dieną jis netikėtai susipažįsta su verslininku Maiklu Benzu (akt. Jeffas Fahey), kuris pasiūlo jam nemenką sumelę už korumpuoto senatoriaus MakLaflino (akt. Robertas De Niro), pradėjusio kampaniją prieš nelegalius imigrantus, nužudymą. Mačetei tenka sutikti su pasiūlymu.

Tačiau ėmęsis darbo jis pats sulaukia kulkų krušos, tik per plauką išvengia žūties. Netrukus paaiškėja, kad Mačetės nužudymą užsakė tas pats žmogus, kuris trokšta ir senatoriaus mirties. Mačetė stoja į karo taką, kuriame jį vaikosi ne vienas priešas: Maiklas Benzas drauge su tikruoju žmogžudysčių užsakovu, Amerikos imigracijos departamento pareigūnė Sartana (akt. Jessica Alba) ir nuožmus Toreso pasamdytas žudikas. Bet Mačetė – senas vilkas ir turi pagalbininkų. Tai jo brolis kunigas (akt. Cheechas Marinas), turintis gana tamsią praeitį, ir Luz (akt. Michelle Rodriguez), kurios patraukli išvaizda ir moteriškas švelnumas slepia pražūtingą ranką. O Mačetės užantyje – ne tik peilių kolekcija, bet ir dar vienas koziris – Maiklo Benzo duktė Eiprilė (akt. Lindsay Lohan)... Užverda žūtbūtinė kova.

Filmo premjera Klaipėdoje – rugsėjo 24 d. 17.30 val. kino centre „Cinamon“ (prekybos ir pramogų centre „Akropolis“, Taikos pr. 61). Bilieto kaina – 18 Lt.

Kitą savaitę „Klaipėdos“ dienraštyje ieškokite išskirtinio pasiūlymo jo skaitytojams ir šį filmą galėsite pamatyti už ypatingą kainą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių