R. Bilbokaitė: pasauliui panašėjant, būtina išsaugoti savas tradicijas

Grįžti į straipsnį

nekenčiu Helovyno!

nekenčiu Helovyno! portretas
Antrajam komentarui. Esi idiotas, koks skirtumas kokia pavardė, bukaproti? Tu subingalvi nukreipi diskusiją nuo pagrindinės temos. Ir tai kad nesugebi perskaityti pavardės yra tavo problema. Yra toks psichinis sutrikimas, kai žmogus nesugeba perskaityti raidžių - pasitikrink. Bilbokas - graži lietuviška pavardė, Bilboko dukra bus Bilbokaitė.

Pil.

Pil. portretas
Baisu tas Helovinas,nelietuviška ir skatina smurtą,žmogžudystes , vaikų veidai išpaišyti raudonai ,vaizduoja kraują,nupieštos raudonos siūlės atrodo kaip supjaustytą ,kraujančia žaizda.Ko mokome vaikus , vaikai sako mes bijome , tėvai atsako tu didelis, vadinasi reikia kad patiktų.Tada nereikia nusikaltėlius, žmogžudžius teisti ,jie juk 33 metai kaip mokinami, kad patiktų tokie kraujuojantys , numirėlių vaizdai ko pasekoje jie patys tai daro ,tas žaizdas.Puikuokitės tada.

kas jai tokia pavarde sugalvojo

kas jai tokia pavarde sugalvojo portretas
aš kol perskaičiau bilobybaitė, bledabikaitė, ten pas koki cariu tavo protėviai lažavo

Vėtra

Vėtra portretas
Daroma viskas , kad tradicijos , papročiai , kalba išnyktų. Perimame bevertes šventes , atributus , svetimas vėliavas tampame - niekuo. Ar bent viena pasaulio šalis pasisavino mūsų tradicijas ? Mes susigraibome iš viso pasaulio pakampių .

Abgailėtinas vaizdelis

Abgailėtinas vaizdelis portretas
Lietuva tapo vakarų iškrypėlių halujinais. Gėda. Kopijuoja vakarų išsigimėlių papročius ir gyvenimo būdą. Vis nori įtikti jiems, mainais už pašalpą. Savo tradicijų ir krikščioniškų papročių gėdijasi. Mat prireikė halujino.

Nuomonė

Nuomonė portretas
Prof.norėtų,kad žmonės tik sriūbautų žvakes užsidegę. Tokius suvargusius, nusiminusius, bijančius dievų ar velnių lengviau valdyt..Ačiū diev, vis daugiau Lietuvoj prigyja švenčių,kur žmonės gali pasijuokt ir linksmai pasibūt.

Anonimas

Anonimas portretas
tai kad gerbiamieji jūs norit apnarkušint žmones kad jie nesuprastu kad naikinat kalbą , valstybs ir tradicijas jūs esat parazytai ir labai dydeli.

.....PASAULIS NEPANAŠĖJA ,BET ŠOROŠO PROGRAMA EINA.........

.....PASAULIS NEPANAŠĖJA ,BET ŠOROŠO PROGRAMA EINA......... portretas
Savas tradicijas išsaugoti pirmiausiai reikia valstybėje valstybės tautai išlikti----būti labai didele dauguma ..... Tiesa ta ,kad senesnėse ES valstybėse senai teritorinių tautų daugumos neliko--praėjo ŠOROŠO programa..... Pasaulis ne panašėja , gamta ,klimatas nesikeičia be žmonių rankų....APSIDAIRYKIT IR PAŽVELKIT KAIP VARGANAI ATRODO ATEIVIAI MEDŽIAI--GAILA IR BAISU ŽIŪRĖTI Į JUOS GATVĖSE.... JUOKINGIAUSIA TAI ,KAD LIETUVA NET NESUGEBA UŽSIAUGINTI PATI MEDŽIUS...Ten kur reikia padaryti pinigų nėra , nes patogu apiplėšt paprastą žmogų ir įvest vis naujus mokesčius ,pareiškus kad LIETUVAI reikia.... Už pravažiavimo ,už mašinų stovėjimo mokesčius keliai turėtų blizgėti.. Už skirtus gynybai pinigus ar tik tiek turėtų būti padaryta ? Pasinaudoję karais greit ir gynybai įves mokesčius------------..DELFI: 20023.10.25 ,, NEREALU GIMDYTI PO 3-5 VAIKUS...."...na reikalingi iš kitų šalių ATVYKELIAI IR METALO ROBOTAI ......

atsitvert tvorikem borteliais ir spigliuota viela

atsitvert tvorikem borteliais ir spigliuota viela portretas
runkeliukus per LTV mokint pagrindiniu lanzbergu tiesu....a jeigu rimtai tai tos pagrindines vakaru koloniju kulturos vertybes kur lanzbergiai labai gina jau igryzo.... nenoriu as savo vaiku i berazumnamio mokyklas leist ka te su lgbtistasi ir visokiais kitokiais narkosintusi... ttai kanape tai sekssas i subine tai nuciulpt uz 1 eura ir nuo to euro dar licenzijos mokesti ir pvm nuraut.... musu mylimu aferistu gerove.... ziauriau nei sovietu gulagas...... a jeigu taip manot tai ir jum gerbiama prokurore pasiulys priverstini medikamentini gydyma... i nieko tame asmenisko tiesiog biznis...

Žvakučių deginimo kapuose laikotarpis

Žvakučių deginimo kapuose laikotarpis portretas
Aš nesuprantu, koks skirtumas,kada tu uždegsi žvakutę ant kapo. O kitą savaitgalį negalima uždegti? Padarė nedarbo dieną tam, kad žmonės uždegtų žvakes ant kapų. Absurdo teatras. O dar kiek co2 sukuriama.

Senasis Kaunietis

Senasis Kaunietis portretas
Labai teisingas straipsnis tik per mažai apimantis tautos tradicijų naikinimui, kuo ir užsiima dabartinis konservatinis sambūris iš visokių politinių šiukšlynų.

Sūduvis

Sūduvis portretas
Tai kad mūsų valdžios PROTO BOKŠTAI už riebesnį kaulą visas LIETUVIŠKAS tradicijas sukišo į riebią jankio subinę, ir bruka visas jankiškas nešvankybes.

Tai

Tai  portretas
Lietuva ir lietuviai jau praranda savo veidą. Visada yra suvokimas , kad praradęs savo šaknis ir etnosą esi niekas. Mūsų tokie gražūs papročiai ir tradicijos ,bet etnokultūros pamokos mokykloje panaikintos. Žažkam naudinga sunaikinti lietuvybę. Kaip nesuprantam nemylėdami savo tautos ir kultūros , nemylėsim ir kitų kultūrų. Tiesiog baisu kaip vyksta lietuvybės naikinimas

buvo toks

buvo toks portretas
valentinas per moteris ejo ,kaip vejas per laukus,bet ,kaip nieko nesugebejo joms atlikti ,tada pradejo sutuokdineti poras,,nutrumpiau bledunas buvo ,o dabsr kas ?

profesoriu

profesoriu portretas
tiek privoso ant kiekvieno kampo ju pilna ,idomu kas jiems ta 'titula' iteikia ? visu befi kaltininkai ,idiegdineja vsikam 73 lytis tsme tarpe ir jus ,vs kur beda ,prievattaos idiegimad .

Kokios dar lietuvių tradicijos?

Kokios dar lietuvių tradicijos? portretas
Pasižiūrėkite į pusprotes bobas šlykščiai visaip kraipančias lietuviškas pavadres, suaugusias kvailes sau susigalvojančias psichinių ligonių vertus vardus. Ir visos jos Seime, vyriausybėje!

Ei, Diana

Ei, Diana portretas
Kodėl tu tokia kvaila? Gal kad Putino portretą ant sienos laikai pakabinusi ir meldiesi jam?

Diana

Diana portretas
Imame viską kas amerikoniška, o vat Helovinas užkliuvo.

Galerijos

Daugiau straipsnių