F. M. Leščiauskaitė apie nešvankią žinutę: nenoriu nei pono Sigito orgazmo, nei komunikacijos su juo

  • Teksto dydis:

Prieš kurį laiką neprašytos nepadorios žinutės iš garsaus verslininko sulaukusi rašytoja ir žurnalistė Fausta Marija Leščiauskaitė atvira – tai nėra vienintelis kartas, kai vyrai jos dėmesio siekia siųsdami nešvankias žinutes ar nuotraukas. F. M. Leščiauskaitė papasakojo apie tai, su kuo tenka susidurti moterims socialiniuose tinkluose ir kaip baigėsi istorija su verslininku Sigitu Martinavičiumi.

Nelauktą nešvankią žinutę nuo žinomo verslininko F. M. Leščiauskaitė rado atsidariusi „šlamšto“ dėžutę socialiniame tinkle „Instagram“. Anot jos, ten ir rado tikrą šlamštą.

Su klaida verslininkas buvo išreiškęs pasiūlymą padaryti „pastą ir orgazmą“. Komentaras atsirado po vieno moters įrašo apie pastos (makaronų) gaminimą. 

„Jam pasirodė, kad man norisi daugiau negu makaronų“, – sakė F. M. Leščiauskaitė.

Pašnekovę nustebino tai, kad su S. Martinavičiumi ji visiškai nepažįstama. Tokią žinutę verslininkas rašė jos visiškai nepažinodamas.

„Aš absoliučiai nepažįstu to žmogaus, bet kiek mačiau, tai nebuvo pirma jo reakcija. Paprastai būdavo širdutės, ką dažniausiai ir daro sekėjai, nieko išskirtinio“, – kalbėjo F. M. Leščiauskaitė.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

 

„Ponas S. Martinavičius tęsė savo monologą. Ten vyksta ištisas monologas, atskiras gyvenimas. Aš nekreipiu į tai dėmesio, nes manau, kad mano reakcija vertinga tiek, kiek gali padėti kitoms moteris. O bendrauti su juo – aš vis dar nenoriu. Nenoriu nei pono Sigito orgazmo, nei komunikacijos su juo“, – apie incidentą kalbėjo F. M. Leščiauskaitė.

Tai nėra pirma iššaukianti žinutė, kurią yra gavusi mergina. Kiti vyrai, anot jos, net neapsiriboja žodžiais – siunčia ir intymias nuotraukas.

„Visą laiką svarstau, ką tie vyrai galvoja, kai siunčia lytinio organo nuotrauką. Ar jie įsivaizduoja, kad tu išleipsti ir pagalvoji „o, koks gražus tas kirminas tavo!“. Tos nuotraukos nėra patrauklios. Torto nuotrauka gali būti gražu, gamtos nuotrauka gali būti graži. Lytinio organo nuotrauka – ne kažin kas“, – juokėsi F. M. Leščiauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

bently rakteliai

bently rakteliai portretas
pirma - ar bobas supras kad tai užvedimo rakteliai ir dar Bentlay. Antra. Kažkaip nauji auto tokio kaip užvedimo raktelis net neturi.

Flurona [TRUMP 2024]

Flurona [TRUMP 2024] portretas
O aš nenoriu matyti leftistės snukio

kai duodi

kai  duodi portretas
ta suprast ,tai ta ir sako .Reik žiuret i save is sono ,tik ne visi ta sugeba ,tau ir matyt neiseina pasiziuret i Save ,,tai jau Tavo bedos o ne ju .
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių