Vilnių sudrebino pasaulinio garso žvaigždės Ritos Oros koncertas

  • Teksto dydis:

Vingio parką Vilniuje liepos 25-osios vakarą sudrebino pasaulinio garso žvaigždės Ritos Oros koncertas.

Nemokamą savo pasirodymą sostinėje per festivalį „Jaunas kaip Vilnius“ dainininkė pradėjo jau temstant. Sceną ji kaitino energingais pasirodymais, nestokojusiais šou elementų.

Nuo 2012 metų patyrusi žinomumo proveržį, Rita Ora pramogų industrijoje įsitvirtino kaip išskirtinių gabumų vokalistė, aktorė bei mados ikona.

Tais pačiais metais pasirodžius jos debiutiniam albumui „Ora“, Rita Ora pasiekė svarbių laimėjimų muzikinėje karjeroje. Šis atlikėjos albumas iškilo į pirmąsias Jungtinės Karalystės albumų topų vietas, o hitai „Hot Right Now“, „How We Do (Party)“ ir „R.I.P.“ užėmė pirmąsias vietas šalies singlų tope.

Jos sėkmė tęsėsi ir 2018 metų: išleidus antrąjį albumą „Phoenix“, tokie populiarūs kūriniai kaip „Anywhere“ ir „Let You Love Me“ įtvirtino jos, kaip žymios popmuzikos atlikėjos, statusą ir pelnė jai kritikų pripažinimą bei komercinę sėkmę.

Per savo karjerą Rita Ora yra bendradarbiavusi su tokiomis pasaulinio lygio žvaigždėmis, kaip Ed Sheeran, Avicii, Fatboy Slim, Charli XCX, Cardi B, Tiësto ir dar daug kitų A kategorijos muzikos įžymybių.

Atlikėja nepaliauja kaustyti pasaulio dėmesio ne tik karjeros pasiekimais, bet ir asmeninio gyvenimo detalėmis: prieš porą metų dainininkė ištekėjo už garsaus kino aktoriaus režisieriaus Naujosios Zelandijos Taika Waititi, kurį 2022 m. žurnalas „Time“ įtraukė į 100 įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą.

Primename, kad kiek anksčiau pasklidus žiniai, kad Rita Ora sostinėje surengs nemokamą koncertą, visuomenėje kilo diskusija dėl šio renginio kainos, pačios atlikėjos honoraro ir ar organizatoriai nepermokėjo už šiuo metu ne itin populiarios atlikėjos pasirodymą. Kalbėta, kad miestui šios dainininkės honoraras atsieis apie pusę milijono eurų, įskaitant pridėtinės vertės mokestį.


Šiame straipsnyje: Rita OrakoncertasVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Ka ka

Ka ka portretas
Na pagal ziurovu nuotraukas daritas dienos metu, is veidu sprendziant juos ten per prievarta sugrudo. NEBENT je nuo to drebejimo is baimes i kelnes privare, va todel tokie ir liudni, o ta linksma merga matyt spejo iki tualetu nubegti.

a tai kas cia stebuklingo

a tai kas cia stebuklingo portretas
bunkes su dzesikom renka pilnas arenas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių