Pirmoji kosmoso paroda „Kosmopark“: keliauk į kosmosą!

  • Teksto dydis:

Lietuvos gyventojus ir sostinės svečius kviečia apsilankyti pirmoji kosminė paroda „Kosmopark“. Iki pat rudens ją bus galima surasti prekybos centre „Europa“, Konstitucijos prospekte Vilniuje.

Atidėkite viską į šalį ir prisijunkite prie nuotykių pilnos kelionės visatos begalybėje. Planuokite skrydį su visa šeima ir apsilankykite naujoje, pramoginėje bei edukacinėje erdvėje Vilniuje vaikams ir suaugusiems.

Čia Jūsų laukia daugiau nei 40 unikalių zonų: astronautų išbandymai prieš skrydį, NASA simuliatoriai ir kosminiai treniruokliai, apsilankymas erdvėlaivio imitacijoje, virtualios tikrovės zona, Marso ir Jupiterio tyrimai, gravitacijos pojūčiai, pasivaikščiojimai Tarptautinėje kosminėje stotyje, susitikimas su ateiviais,  bendravimas su astronautais kosmose, plazminė salė ir dar daugiau visokių kosminių pramogų.

Organizatorių nuotr. 

Kartu su vaikais sužinokite, kas yra aukščiau dangaus, o su draugais – tyrinėkite slaptą kosmosą.

Parodoje galima lankytis pavieniui arba grupėmis kasdien nuo 10 iki 20 val.

Organizatorių nuotr.

Mažiausias lankytojo amžius – nuo 3 metų. Vaikai iki 15 metų įleidžiami tik lydimi suaugusiųjų.

Kainos: vaikams (nuo 4 iki 14 m.) – 9,90 Eur (darbo dienomis) ir 11,90 Eur (šventiniu laikotarpiu ir savaitgaliais). Suaugusiems: (nuo 15 m.) – 13,90 Eur (darbo dienomis) ir 15,90 Eur (šventiniu laikotarpiu ir savaitgaliais). Vaikams iki 3 metų (imtinai) įėjimas nemokamas.

Organizatorių nuotr.

Paroda veikia adresu: Konstitucijos 7, PC „Europa“, Vilnius. 

Daugiau informacijos rasite čia. Tel. nr. +37066553557.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių