G. Paltrow prašo teismo nutraukti jos santuoką

  • Teksto dydis:

„Oskarą“ pelniusi aktorė Gwyneth Paltrow (Gvinet Peltrou) pateikė oficialų prašymą nutraukti jos santuoką su rokeriu Chrisu Martinu (Krisu Martinu).

Aktorė su dainininku kartu nebegyvena nuo 2013 metų gegužės, nors apie savo sprendimą pasukti skirtingais keliais pora visuomenei pranešė tik praėjus dešimčiai mėnesių po išsiskyrimo.

Filmo „Geležinis žmogus“ (Iron Man) gražuolė, kuri apie poros „sąmoningą atsijungimą“ gerbėjams pranešė pernai kovą, kreipėsi į JAV teismą, prašydama oficialiai nutraukti jos santuoką.

„Su liūdesio apimtomis širdimis nusprendėme gyventi atskirai“, – pernai kovą paskelbė pora G.Paltrow gyvenimo būdo interneto svetainėje Goop.com.

Jų paskelbtas pareiškimas atkreipė dėmesį į „poros atsijungimo“ terminą, kuri sugalvojo Los Andželo terapeutė ir rašytoja Katherine Woodward Thomas (Ketrin Vudvard Tomas), sukūrusi penkių žingsnių interneto programą „Sąmoningas atsijungimas“ (Conscious Uncoupling).

Iš teismui pateiktų dokumentų, kuriuose skyrybų priežastimi įvardijami „nesuderinami skirtumai“, matyti, kad pora iš tikrųjų pasuko skirtingais keliais likus kiek daugiau nei pusmečiui iki dešimtųjų savo vedybų metinių 2013 metų gruodį.

Remiantis neoficialiais pranešimais, G.Paltrow ir Ch.Martinas, regis, jau išsprendė visus nuosavybės ir vaikų globos klausimus, siekdami, kad skyrybų procesas būtų sklandus.

Aktorė prašo teismo dviejų poros vaikų globą skirti abiem tėvams.

42 metų G.Paltrow ir 38 metų pagrindinis roko grupės „Coldplay“ vokalistas, kurie vedė 2003 metų gruodį, turi dešimties metų dukrą Apple (Epl) ir devynerių metų sūnų Mosesą (Mozesą).

Skyrybų prašyme nepateikiama jokių detalių, kaip pora pasidalys bendrą turtą, tačiau prašoma įpareigoti abi šalis susimokėti savo advokatams už jų teisines paslaugas.

G.Paltrow ir Ch.Martinas, kaip pranešama, susipažino „Coldplay“ koncerto 2002 metų pabaigoje užkulisiuose, dainininkui paprašius padėjėjo suorganizuoti susitikimą su aktore.

Jau kitais metais pora slapta sumainė žiedus Kalifornijoje, netrukus po to, kai paskelbė, kad jiems turi gimti vaikas.

Britų dainininkas Ch.Martinas „Coldplay“ drauge su universiteto draugu įkūrė 1996 metais. Grupė pelnė didžiulį kritikų pripažinimą dviem pirmaisiais savo albumais „Parachutes“ ir „A Rush of Blood to the Head“.

Nuo to laiko grupė pardavė dešimtis milijonų savo albumų egzempliorių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių