Girta balerina A. Voločkova skandalingai išvaryta iš Turkijos viešbučio?

  • Teksto dydis:

Neseniai Anastasija Voločkova išskrido atostogauti į Turkiją. Balerina apsistojo prabangiame viešbutyje ir aktyviai dalijosi įspūdingomis poilsio akimirkomis. Tačiau, kaip paaiškėjo, žvaigždė nemalonias akimirkas paliko užkulisiuose, informuoja portalas starhit.ru.

Viešbučio, kuriame buvo apsistojusi Anastasija, svečiai įnirtingai dalijosi skandalingais vaizdo įrašais. Kadre buvusi Didžiojo teatro primabalerina atrodė išgėrusi, nemandagiai juokavo ir kabinėjosi prie žmonių. „Gėrė ir pradėjo grubiai elgtis su žmonėmis, ten buvo vaikų“, – piktinosi liudininkė Anna Kalašnikova.

Rašoma, kad dėl tokio elgesio 45 metų menininkė buvo tiesiog iškeldinta iš viešbučio. Paskutinis lašas, anot žurnalistų, buvo A. Voločkovos šiurkštumas personalo atžvilgiu ir kiti veiksmai.

Tačiau žvaigždė į Turkiją atskrido kaip tarptautinio kongreso garbės viešnia. „Jai ši kelionė buvo labiau atostogos, negalima sakyti, kad ji čia persitempė“, – pridūrė Anna.

Tačiau balerinos atstovai nemalonius gandus neigia. „Anastasija Voločkova nebuvo išvaryta iš viešbučio Turkijoje. Ji neteiks komentarų šiuo klausimu. Ji išvyko trims dienoms aplankyti savo draugų. Kodėl jie turėjo ją išvaryti iš viešbučio? – sakė šviesiaplaukės sekretorė spaudai Svetlana Gerasimova.

Gandai apie balerinos problemas dėl alkoholio netyla jau senai. Visų pirma, Dana Borisova, kuri pati kovojo su priklausomybe, norėjo padėti menininkei. Tačiau A. Voločkova kategoriškai neigia bet kokias problemas, susijusias su alkoholiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klausimėlis

Klausimėlis portretas
ir kuomi ši "žinia" aktuali Lietuvai?

min

min portretas
grazuole

Anonimas

Anonimas portretas
Vaje, kokia perkarusi ? Baisu žiūrėti....gal kirmėlių turi ? Tokia net nepagimdytų...
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių