Vėžiu serganti I. Burlinskaitė iš Kauno klinikų: šiandien nieko nebijau, tik silpnoka

  • Teksto dydis:

Trečiadienio vakarą nuomonės formuotoja Indrė Burlinskaitė-Vaisieta savo sekėjams instagrame pranešė skausmingą žinią – jai diagnozuotas kraujo vėžys. Ketvirtadienį moteris drauge su vyru Liudu Vaisieta atvyko į  Kauno klinikas.

Instagramo pasakojimuose Indrė, gulėdama ligoninės lovoje, sekėjams sakė, kad jaučiasi rami, tačiau silpna, trūksta jėgų.

„Sveikinuosi su jumis iš Kauno klinikų. Guliu dabar tokioj nedidelėj palatėlėj, ką tik suleido man radioaktyvią medžiagą, laukiu, kada mane pasiims. Važiuosime daryti tyrimų. Nieko čia tokio baisaus, nemalonaus manęs šiandien nelaukia, tai rami sau guliu. Šiandien nieko nebijau. Tik savijauta nei tokia, nei anokia, silpnoka tik. Jėgų trūksta, tai nekantriai laukiu, kada prasidės gydymas, kad ir koks sunkus jis bebūtų. Kuo greičiau jis prasidės, tuo greičiau pasibaigs“, – bandydama šypsotis kalbėjo I. Burlinskaitė.  Po šio pasisakymo sekė nuotrauka, kurioje vyras tvirtai savo delnuose laiko sergančios žmonos ranką. 

Instagramo nuotr. 

Kaip jau rašėme, trečiadienį Indrė kreipėsi į instagramo sekėjus pranešdama liūdną žinią: „Man yra diagnozuotas kraujo vėžys, piktybinis navikas tarpuplautyje.  Jis yra net 8 centimetrų dydžio. Kiek jis išplitęs, sužinosime artimiausiu metu po rytojaus detalaus tyrimo.“



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilma

Vilma portretas
Tikiuosi tai nėra pigus triukas,reklama chemoterapijai?Nu nepanaši į nusilpusią.Kidėl raip rašau?Todėl kai man būna blogai su sveikata aš net dažytis neturiu jėgų,o pozuot iš vis nėr kalbų...(čia apue visas jos ,,sergančios,, fotosesijas.Iš tues kai matkme sergančius vaikučius,tsi jų akytės visai kitokios....Jeigu darot reklamą,tai linkiu gaut reklamos vaisių.

Janina

Janina portretas
Atsibodo tokias nesąmones rašot, daug serga ta liga, o čia prisidašiusi guli ir reklamuojasi lyg ji būtų pasaulio bamba, kiek jaunų ir vaikų serga ir kam čia viešinti tas nuotraukas, eilinė pana , gaila, kad susirgai , bet gydykis o ne prisidašiusi nuotraukas rodyk.

Nu jo

Nu jo portretas
ir makiažą iš ryto ligoninėje gulėdama pasidaro. Rašinėkitės feisbukuose, prie ko čia KD. Sergi - gydykis, Daugybė žmonių serga, vaikų. Ir ką.
VISI KOMENTARAI 53

Galerijos

Daugiau straipsnių