Po trečio chemoterapijos kurso I. Burlinskaitė grįžo namo: pranešė, kaip jaučiasi

  • Teksto dydis:

Kraujo vėžiu serganti socialinių tinklų žvaigždė Indrė Burlinskaitė-Vaisieta praėjo trečią chemoterapijos kursą. Sugrįžusi namo iš ligoninės, žinoma moteris pranešė, kaip šiuo metu jaučiasi. 

Apie dabartinę būklę Indrė parašė socialiniame tinkle „Instagram“.

„Vakar mes jau grįžome į namus. Po trijų dienų chemoterapijos ir kitų vaistų, lašelinių, dar dabar, pajuokaujant, mano telefonas manęs neatpažįsta. Pirmą kartą taip stipriai užtinau. Kaip sumušta.

Bendra savijauta, palyginus, normali. Tik vakar prieš miegą pradėjo traukti kūną, burną, sprandą. Paaiškinti to jausmo negaliu. Tačiau nepaisant visko, miegojome puikiai, nesikėliau nei vieną kartą per naktį (kas būna įprastai). Atsibudau žvali ir puikios nuotaikos. Liudas taip pat!

Iki trečiadienio gydysiuosi namuose, tada važiuosime į Klinikas dar 1 dieną lašintis ir trečia chemoterapija bus įveikta. Patinimas nueis – laiko klausimas. Kaip ir visa kita, kuo šventai tikiu! Ačiū jums, kad kartu su manimi paliūdit ir pasidžiaugiate geromis naujienomis! Apkabinu“, – rašė I. Burlinskaitė-Vaisieta.

Primename, kad prieš pradedant trečiąjį chemoterapijos kursą, Indrei buvo atliktas pozitronų emisijos tomografijos (PET) tyrimas, kuris parodė, ar gydymas atneša gerų rezultatų.

„<...> po jų atlikto pozitronų emisijos tomografijos tyrimo rezultatai – gana geri. Jie rodo, kad liga labai puikiai reaguoja į gydymą ir atsitraukinėja“, –  portalui zmones.lt sakė Kauno klinikų gydytojas onkologas-chemoterapeutas ir hematologas Domas Vaitiekus.

Prieš tęsiant gydymą moteris dar sudalyvavo renginyje. O tada pasidalijo naujausia informacija iš Kauno klinikų.

„Išaušus naujam rytui, po „L'Officiel Lithuania“ šventės, sukrovėme lagaminus ir pasukome kita kryptimi – į Kauno klinikas. Čia man prasidėjo 3 chemoterapijos kursas. Lašelines lašino apie 15 valandų, iki pat 6 val. ryto. Atrodau kitaip nei šitoje foto, bet jau esu tai patyrusi, ir žinau, kad tai laikina“, – teigė Indrė.

Instagramo nuotr.

„Vos atmerkiu akis. Nei kumštuko suspaust, nei kelių sulenkt negaliu. Bet šiaip, savijauta visai nieko. Laukiu antros vaistų dalies. Lašinsim dar šiandien ir ryt, o tada gydymas prasitęs namuose“, – teigė moteris, nepabijojusi pasirodyti po vaistų kurso.

Instagramo nuotr.

„Šiandien antroji chemoterapijos diena. Žmonelė visą naktį gavo vaistukus. Ryte sunkiai pažinau. Gražiai papilnėjusi“, – instagrame rašė šalia Indrės nuolat būnantis vyras Liudas Vaisieta.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rasa

Rasa portretas
Indrute, nusipirkit lapačio arbatos, daug lengviau ištversit tą chemoterapija, apie arbatą galit paskaityti internete. Sveikatos Jums.

Likimas

Likimas portretas
Labai dekoju visiems kas rašote.Tai balzamas mano sielai,atsigaunu nuo jūsų gerumo ir rūpestingumo. Tikrai nebūčiau pagalvojus,kad Lietuva tokių kultūringų nuoširdžių žmonių šalis!Tikiu grąža,kai jums bus taip sunku ir jūs sulauksit tiek daug palaikymo ir nuoširdumo. Ką gi visiems bus atlyginta.Aš tai žinau.

Vika

Vika portretas
Slykstynes kurie rasot tuos slykscius komentarus. Nesate susidure su sita liga, nezinot kas jusu laukia ateityje. Kad jums liezuviai istintu ir pirstai, ir daugiau nerasinetumete bjauriu komentaru.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių