I. ir R. Mackevičiai mini santuokos dešimtmetį: šia proga pasaulį išvysta jų „trečias vaikas“

Viena žinomiausių Lietuvos porų – laidų ir renginių vedėjas Rolandas Mackevičius bei nuomonės formuotoja, verslininkė Ieva Mackevičienė – šiandien, gruodžio 7-ąją, mini jau dešimtąsias savo vestuvių metines. Ta proga sutuoktiniai pristato išskirtinį savo meilės vaisių – kartu sukurtą elektroninę parduotuvę, kurią patys vadina trečiuoju savo vaiku.

Ieva ir Rolandas džiaugėsi galėdami pranešti apie ilgai laukto, jau trečiojo judviejų „kūdikio“ gimimą – šiandien vyksta jų elektroninės parduotuvės  atidarymas. Tai – skaitmeninis grožio kampelis, kuriam žymi lietuvių pora dabar skiria visą savo dėmesį ir meilę.

Svarstė apie trečią vaiką, augintinį arba verslą

„Elektroninė parduotuvė – daugiau, nei tik bendras verslas. Tai yra tarsi ką tik gimęs mūsų trečiasis vaikas, į kurio auginimą dabar dedame visą savo širdį“, – šypsojosi I. Mackevičienė.

Nuomonės formuotoja atskleidė, kad sprendimas kartu su vyru kurti elektroninę parduotuvę kilo iš noro įkūnyti amžiną judviejų meilę vienas kitam. Sutuoktiniai rinkosi netgi tarp kelių meilės išraiškos formų: bendro verslo, augintinio ir vaiko.

Organizatorių nuotr. 

„Jau beveik užauginome du savo vaikus bei du katinus ir nusprendėme, kad gyvenime norime dar vieno iššūkio, – pasakojo R. Mackevičius. – Aš pasiūliau susilaukti dar vieno vaikelio, o Ieva norėjo, kad įsigytume šuniuką. Tačiau galiausiai gimė bendro verslo idėja, tobulai įkūnijanti mūsų meilę vienas kitam bei kasdienybę dabar papildanti smagiomis emocijomis ir iššūkiais.“

Judviejų elektroninės parduotuvės atidarymas simboliškai vyksta sutuoktiniams labai svarbią dieną – per dešimtąsias poros santuokos metines. Kaip sako R. Mackevičius, bendro verslo pristatymas pasauliui žymi naujos jų santuokos eros pradžią.

Mylimųjų vakaro rutina išaugo į bendrą verslą

Organizatorių nuotr. 

Žymi sutuoktinių pora pasakoja jau ilgą laiką turinti tradicinę savo vakaro rutiną. Kaip kitos poros mėgsta kartu gaminti maistą ar sportuoti, taip Rolandas su Ieva kiekvieną vakarą leidžia kartu rūpindamiesi savo veido oda, ją lepindami natūraliomis veido kaukėmis.

Veido odos priežiūrai tapus jų bendra kasdiene veikla ir neatsiejama vakaro rutinos dalimi, pora pradėjo domėtis, kur galima įsigyti  geriausios produkcijos. Ieškoti prireikė gana toli – odos priežiūros priemones mylimieji sako atradę kelionių po Japoniją metu. 

„Kelionių metu išbandėme ir iš karto pamilome čia gaminamą natūralią, netgi veganišką veido odos priežiūros priemonių produkciją, atradome neaprėpiamus korėjietiškos kosmetikos lobius, dar neatkeliavusius į Lietuvą. Pastebėję, kad čia yra itin platus įvairių aukščiausio lygio grožio reikmių asortimentas, supratome, kad norime suteikti galimybę visą šį gėrį išbandyti ir lietuviams“, – kalbėjo I. Mackevičienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vidas l

vidas l portretas
Kazkoks atstumiantis, nevyriskas to Mackeviciaus veidas.Jau nekalbu apie jo zurnalisto (beje, baikim kiekviena teplioriu vadinti dailininku, grafomana rasytoju, nesuprantamu eiliu kureja -poetu) sugebejimus, kai klausimus savo pasnekovui uzduoda i pasirasyta teksta telefone. Nuotraukos nenustebino.Maniau, bus ir is vonios kambario, kur vienas sedi ant klozeto, kitas is vonios ranka iskises glosto tam sedinciam galva. p. Mackeviciai, daugiau fantacijos, kurybinio polekio!

O kas jie tokie?

O kas jie tokie? portretas
Nesu aoie tokius girdėjus...

Anonimas

Anonimas portretas
na jau saubas nezino kaip isidirbineti nuogos nuotraukos dadar tai viska leidzia vos ne seksas
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių