J. Deppas Vengrijoje skubiai išvežtas į ligoninę: kaltas alkoholis ar narkotikai?

Holivudo aktorius ir muzikantas Johnny Deppas skubiai paguldytas į ligoninę Vengrijoje. Apie tai rašė „Blikk.hu“. 

J. Deppo ir Alice'o Cooperio grupė „Hollywood Vampires“  šiuo metu gastroliuoja po Europą. Tačiau net du koncertai buvo atšaukti paskutinę minutę. Vienas jų – Vengrijoje.

Vengrijos tinklalapio šaltinis teigė, kad Johnny nedalyvavo garso patikrinimo repeticijoje prieš koncertą, tačiau niekas į tai nekreipė dėmesio – šiam menininkui toks elgesys būdingas.  

Pavojaus signalas įsijungė kiek  vėliau, kai J. Deppas buvo rastas be sąmonės. Aktoriui buvo iškviesta greitoji pagalba. „Blikk.hu“ teigia, kad Johnny sveikata galėjo pablogėti dėl suvartoto alkoholio arba medžiagų, kurias draudžia įstatymai.

Instagramo nuotr. 

Koncertas Budapešte buvo atšauktas paskutinę akimirką.

Po kelių dienų koncertas buvo atšauktas ir Slovakijoje. Tuomet koncerto organizatoriai atsiprašė gerbėjų, paaiškindami, jog šįkart atšaukimo priežastis niekaip nesusijusi su koncerto  Budapešte atšaukimo priežastimi.  Šeštadienį grupės suplanuotas koncertas Lenkijoje įvyko. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Edma

Edma portretas
Galima

Dexter's Laboratory

Dexter's Laboratory portretas
o jeigu taip paėmus po 450mi. kraujo ( donoro norma) iš viso 8-ntuko , viso 3,6ltr. ir išgarinus ? kokie rezultatai ? balti milteliai ?

A

A portretas
jonai n u mle negi nezinai kad zole su viskiu maisyt negalima :D
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių