Kita „blondės su geliku“ gyvenimo pusė: iki šiol sapnuoju košmarus, kad reikia ten grįžti

Žaibišku greičiu išpopuliarėjusios Kristinos Meseguer, dar vadinamos „blonde su geliku“, šiandien nepastebėti neįmanoma. Vieni giria ją už humoro jausmą, kiti į ją lygiuojasi, o treti negaili aštriausių kritikos kirčių. Tačiau, kad ir ką žmonės apie ją besakytų, šiandien nuomonę apie „blondę“ turi visi. Ir vis dėlto, ar apie K. Meseguer, jos praeitį ir ateities planus tikrai žinome viską?

Nors dabar K. Meseguer nebijo parodyti savo meilės prabangai – tai atsispindės ir jos pasirinktame įvaizdyje laidoje – anksčiau ji iš tiesų yra patyrusi visko. Nuo darbo Alytaus pataisos namuose, braškių rinkimo ar krevečių išdarinėjimo fabrike Škotijoje – moteriai joks darbas nebuvo baisus. O šiandien ji – dar ir naujai karūnuota socialinių tinklų žvaigždė, arba, kaip daugelis mėgsta sakyti, nuomonės formuotoja.

Tiesa, pati K. Meseguer tokį savo veiklos apibūdinimą vadina nesąmone. „Kokia dar nuomonės formuotoja? Ką, žmonės nuomonės neturi?“ – sakė ji.

Darbas Alytaus pataisos namuose, kuriuose K. Meseguer penkis metus buvo būrio viršininke, jos atmintyje paliko ryškiausią žymę. O kartu – paruošė ateičiai, mat čia ji išgirsdavo visko: nuo prisipažinimų meilėje iki bjauriausių, jai skirtų keiksmažodžių.

„Manau, kad visa tai mane užgrūdino gyvenimui ir paruošė socialiniams tinkams, visam tam heitui. Kai pakalbu su daug įžymių Lietuvos žmonių, scenoje esančių net 20 metų, suprantu, kad juos tokie komentarai iš tiesų veikia. O aš, scenoje, kiek? Porą mėnesių? Ir manęs neveikia“, – sakė ji.

Organizatorių nuotr.

Tiesa, K. Meseguer neslėps, kad dabartinė jos veikla socialiniuose tinkluose yra tik pradžia. Ateityje, pasitelkusi psichologijos mokslus, ji ketina konsultuoti ir asmeniškai, ir darydama įvairius kursus – jiems „susimesti“ pažadės ir laidos vedėjai.

Anot K. Meseguer, tam ją parengė ir darbas Alytaus pataisos namuose, kuriuose ne tik nuolat reikėjo būti labai budriai, bet ir brėžti griežtas ribas. „Kartais net iki šiol sapnuoju košmarus, kad man reikia ten grįžti dirbti. Tuomet galvoju, kodėl? Negi viskas taip blogai pasisuko mano gyvenime, kad aš turiu ten grįžti? Todėl, kadangi dabar studijuoju psichologiją ir man vėliau reikės atlikti praktiką, aš galvoju grįžti į Alytų ir praktiką atlikti būtent ten. Noriu savo baimei pažvelgti tiesiai į akis“, – sakė ji.

Daugelį domina ir K. Meseguer bei jos 19 metų vyresnio vyro santuoka. Tačiau, nors daugelis linkę sakyti, kad moteris su juo – tik dėl pinigų, ji į tai numoja ranka. Anot K. Meseguer, vyro meilė jai suteikia stiprybės, tačiau savo išlaikymu ji rūpinasi pati.

„Už save turi kovoti pati. Juk niekada nežinai, kas atsitiks rytoj. Todėl visada turi užsiimti savo veikla, hobiais, darbu ir nuo nieko nepriklausyti. Man sako, kad aš jaunimą mokinu nedorų dalykų – susirasti seną vyrą milijonierių ir būti išlaikomai. Bet taip tikrai nėra“, – kalbėjo ji.

Tiesa, K. Meseguer ir jos vyras turi ypatingą, su išvaizda susietą sutartį. Laidos vedėja Monika Liu teirausis – ar toks susitarimas santykiams neprideda įtampos? Juk prie sau artimo žmogaus norisi atsipalaiduoti.

„Mano pačios reikalavimai sau yra labai dideli, todėl toks jo reikalavimas man yra normalus. Kitai moteriai tai galbūt būtų sudėtinga, bet aš viską darau dėl savęs“, – teigė ji.

Daugelis žino ir tai, kad Monikai Liu Lietuvos vyrai yra patys geriausi. O ką apie juos galvoja K. Meseguer?

„Žinai, ką daro lietuviai? Jie tingi dirbti. Patys vyrai man rašo ir prašo pinigų. Tai ar čia tikri vyrai? Pavyzdžiui, jie sako, kad arba patys serga, arba žmona, mama. O paskutinis atvejis – manęs prašė pinigų, nes mergaitę reikėjo paruošti Rugsėjo 1-ajai. Pasakiau, kad mergaitė – juk jo. Vadinasi, jis pats turi eiti dirbti į antrą ar trečią darbą, kad galėtų nupirkti sąsiuvinių“, – drąsiai kalbėjo K. Meseguer.

„Gero vakaro šou“ – trečiadieniais, 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o boze

o boze portretas
a su kokiu ji ten silkiniu saliku persiviniojo savo kauleta ir bepapi kuna

Brigita

Brigita portretas
Man jinai IDOMI...smagu jos paklausyti ...Blonde,bet faina...geriau už tas,kurios dažnai save reklamuoja,save laiko pristato tik gerai
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių