Komikas M. Bartuševičius įgyvendins seną svajonę: pradeda dainininko karjerą

  • Teksto dydis:

Vienas populiariausių šalies komikų Mantas Bartuševičius, gavęs pasiūlymą antrąją Kalėdų dieną Kaune ir Naujųjų išvakarėse Vilniuje vesti koncertus „80's/90's Mega Hits“, nutarė įrodyti, kad gali ne tik linksminti publiką pokštais, bet ir dainuoti. Iš turtingos XX amžiaus pabaigos megahitų programos jis išsirinko tematiškai sau artimiausius kūrinius „What Is Love?“ ir „Be My Lover“.

M. Bartuševičius pasakojo, kad yra konkurso „Dainų dainelė“ laureatas, atvykęs studijuoti į Vilnių mokėsi dainuoti pas profesionalų dėstytoją ir prieš tapdamas komiku rimtai svarstė apie operos solisto karjerą.

Kadangi internete galima rasti tik M. Bartuševičiaus atliekamą „Ūdrio ariją“ iš operos „Pilėnai“, koncerto „80's/90's Mega Hits“ dainininkai Jeronimas Milius, Kostas Smoriginas, Iglė ir Tadas Juodsnukis surengė M. Bartuševičiui specialią perklausą, kurioje išgirdo, kaip jam sekasi dainuoti būtent šio laikotarpio gerai žinomas dainas.

„Visada norėjau, kad mano dainavimą įvertintų profesionalai. Pagaliau man pasitaikė tokia proga. Tikiuosi, kad tai naujos mano karjeros pradžia“, – sako komikas M. Bartuševičius.

80's/90's Mega Hits“ finaliniai šou su M. Bartuševičium: gruodžio 26 d. – Kaune, „Žalgirio“ arenoje; 31 d. – Vilniuje, „Siemens“ arenoje.

„80's/90's Mega Hits“ turas po Lietuvą: gruodžio 8 d. – Panevėžyje, 11 d. – Šiauliuose, 12 d. – Alytuje, 18 d. – Klaipėdoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dugnui

Dugnui portretas
Palauk, vaikeli, paaugsi ir suprasi kad ne snukiu talzymas ir keiksmazodiai yra jumoras.

Dugnas

Dugnas portretas
Kiekvienas lopas pavadinamas komiku. O dar kai tokį nykų kaimo lochą pavadina populiariausiu LT tai tada supranti, kad pranešimą spaudai rašė besmegenio vaikas begalvis. Kur tas lopas kada nors surengė nirs vieną savo solinį humoro šou ir surinko žiūrovų? Niekur. Bet asilams jis populiarus
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių