Nepagydoma liga serganti C. Dion atidarys olimpines žaidynes: už vieną kūrinį – stulbinanti suma

  • Teksto dydis:

Panašu, kad Celine Dion sugrįš į olimpinių žaidynių sceną. Manoma, kad tai įvyks per atidarymo ceremoniją penktadienį, rašoma portale „Variety“.

Tai bus pirmasis popmuzikos legendos pasirodymas po to, kai 2022 m. gruodį jai buvo diagnozuotas sustingusio asmens sindromas, kuris sustabdė atlikėjos muzikinę karjerą.

C. Dion pirmadienį atvyko į Paryžių. Apsistojo netoli Eliziejaus laukų esančiame „Royal Monceau“ viešbutyje, kur taip pat apsistojo dar viena potenciali atidarymo ceremonijos vedėja – Lady Gaga.

Portalas „Page Six“ skelbia, kad C. Dion už pasirodymą penktadienio Paryžiaus olimpinių žaidynių atidarymo ceremonijoje gaus 2 mln. dolerių. O atliks vos vieną dainą.

C. Dion užfiksuota Paryžiuje. Scanpix nuotr.

Konkreti informacija apie C. Dion pasirodymą yra slepiama.

Noriu būti kuo geresnė. Mano tikslas – dar kartą pamatyti Eifelio bokštą!

Kanados dainininkė balandį interviu žurnalui „Vogue France“ užsiminė, kad sugrįžimas gali būti neišvengiamas. Ji sakė: „Nusprendžiau dirbti visu kūnu ir siela, nuo galvos iki kojų, su medikų komanda. Noriu būti kuo geresnė. Mano tikslas – dar kartą pamatyti Eifelio bokštą!“

Paaiškėjo, kad ji iš tiesų gali pasirodyti priešais Paryžiaus širdį – Eifelio bokštą. Ceremonijoje, kuri pirmą kartą istorijoje vyks ne stadione, bus pristatytos žymiausios Paryžiaus vietos. Dalyvaus 3, 5 tūkst. aktorių, šokėjų ir muzikos atlikėjų.

C. Dion olimpinės žaidynės nėra svetimos. Olimpines žaidynes ji atidarė ir 1996 metais, dainuodama kūrinį „The Power of the Dream“. Ceremoniją stebėjo rekordinis skaičius 3,5 mlrd. žmonių visame pasaulyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių