Netikėtai mirusiai A. Jagelavičiūtei – artimųjų ir bičiulių paskutinis „sudie“

  • Teksto dydis:

Antradienį draugai, artimieji, kolegos ir Agnės Jagelavičiūtės gerbėjai atsisveikino su netikėtai mirusia stiliste ir nuomonės formuotoja. Šiandien žinoma moteris amžinojo poilsio atguls Karmėlavos kapinėse.

Antradienį Vilniuje, Olandų gatvėje, esančiuose laidojimo namuose su žinoma moterimi buvo galima atsisveikinti nuo 9 iki 11 val.

Čia atvyko ne tik A. Jagelavičiūtės mama Nijolė Jagelavičienė, bet ir žinomos moters veiklos gerbėjai bei  žinomi žmonės – keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas, humoristas Justinas Jankevičius su mylimąja Greta, atlikėja Monika Linkytė, atlikėja Natalija Bunkė su vyru Edgaru Eidėjumi, dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona, buvę A. Jagelavičiūtės mylimieji modelis Marius Survila ir režisierius Oskaras Koršunovas. Paskutinį „sudie“ tarė ir artimi A. Jagelavičiūtės bičiuliai Lukas Gricius ir Naglis Bierancas, Agnė Grigaliūnienė, Saugirdas Vaitulionis ir daugelis kitų.

Po 11 val. kryžių, A. Jagelavičiūtės nuotrauką patikėta nešti velionės bičiuliams. Urną su stilistės pelenais glaudė S. Vaitulionis.

Apeigas vedė kunigas Vaidas Vaišvilas.

L. Balandžio / BNS nuotr.

Velionė antradienio popietę bus laidojama Kaune, Karmėlavos kapinėse.

Pirmadienį vieni pirmųjų į atsisveikinimą su žinoma moterimi atvyko A. Jagelavičiūtės mama Nijolė Jagelavičienė, artimi bičiuliai bei bendražygiai Saugirdas Vaitulionis, Rima Olberkytė-Stankus, draugai Ąžuolas Misiukevičius, Mantas Stonkus, Rolandas Mackevičius, Edita Mildažytė, Simona Nainė, Naglis Bierancas, Lukas Gricius ir kiti. Atėjusiųjų rankose – vienas baltas rožės žiedas, mat to prašė netikėtai mirusios moters artimieji.

 

Vienas artimiausių A. Jagelavičiūtės bičiulių S. Vaitulionis, atlydėjęs velionės mamą N. Jagelavičienę, „Delfi TV“ teigė, jog Lietuva prarado išskirtinę asmenybę.

„Manau visi, kurie pažinojo tikrą Agnę, ją prisimins kaip beprotiškai gerą žmogų, kuris niekada neatsisakydavo padėti, kuris yra padėjęs beprotiškai daug žmonių. Ji buvo labai šilta, labai tikra, nuoširdi. Iš tikrųjų tai yra epochos pabaiga. Ne tik šou verslas, bet ir Lietuva prarado labai labai įspūdingą, ryškią ir nepraprastą asmenybę“, – sakė S. Vaitulionis.

Laidų vedėja E. Mildažytė sakė, kad A. Jagelavičiūtė buvo stiprus žmogus. „Mes kaip tik po paskutinės laidos su redaktore kalbėjomės, kad dar po 2–3 metų turėsime labai ryškią ir įdomią asmenybę. Kad dar reikia leisti pabręsti truputėlį, kada ji pasuks į tikruosius menus ir, turbūt, bus labai įdomu stebėti, kaip ji keisis ir eis aukštyn, bet taip neatsitiko. Dievas mato plačiau. Tai tegu ilsisi ramybėje“, – sakė pirmadienį atsisveikinti su A. Jagelavičiūte atėjusi E. Mildažytė.

Visas reportažas – LNK vaizdo įraše:

 

 

Apie tai, kad eidama 43-ius metus mirė stilistė, nuomonės formuotoja, verslininkė, knygų autorė A. Jagelavičiūtė pranešta praėjusį trečiadienį.

Pasak velionės bičiulio S. Vaitulionio, stilistė mirė nuo ligos komplikacijų.

„Prašau gerbti Agnės šeimos privatumą, turėti kruopelytę žmogiškumo ir nustoti spekuliuoti kliedesiais. Agnė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų“, – socialiniuose tinkluose rašė S. Vaitulionis.

Netikėta žinomos moters  mirtis sukrėtė ne vieną tautietį. Širdgėlos ir liūdesio neslėpė ir žinomos moters draugai bei ją pažinoję pramogų pasaulio atstovai.

1980 metų spalį gimusi A. Jagelavičiūtė yra baigusi Vilniaus dizaino kolegiją ir Vilniaus dailės akademiją, ji dirbo mados žurnalo „L'Officiel Lithuania“ vyr. redaktore, buvo stiliaus platformos „StiliuSOS“ įkūrėja, viena labiausiai sekamų lietuvių socialiniuose tinkluose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Gėda skaityti

Gėda skaityti portretas
Gėda būti lietuvių, nes paskaičius komentarus akivaizdu, kad ši tauta jau tesugeba su mirusiais kovoti ir į karstus spjaudyti.

Tam ALIO

Tam ALIO portretas
Deja, deja, mulki. Žmonių dauguma yra tokie kaip tu. Jie rašo ne tai ką žino, o tai kas jiems atrodo labai "romantiška". Jau nuo gilių viduramžių žinoma, kad žmonės linkę į linčo teismus, t.y. nuteisti be kaltės, vien todėl, kad kaimynas apkaltino kaimyną.

Alio

Alio portretas
Nzn ka cia ir bepridursi Zmones neraso ko nezino, Pahazuka gera sove Agne, Bunke irgi jaunatviskai paburkus;)
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių