Panika dėl Kaune vyksiančio E. Sheerano koncerto: bilietus įsigys tik kantriausieji?

Ketvirtadienį, spalio 26 d., apie pusiaudienį didieji atlikėjo Edo Sheerano gerbėjai jautė absoliutų bejėgiškumą vėl ir vėl bandydami įsigyti bilietus į pasaulinio lygio žvaigždės vienintelį koncertą Baltijos šalyse, vyksianti Dariaus ir Girėno stadione kitų metų vasarą. Serveriai, per kuriuos žmonės nuo 10 val. bandė įsigyti bilietus, strigo, sistema nuolat prašė laukti ar jungtis iš naujo. Kauno.diena.lt susisiekė su vienu iš šio koncerto organizatorių Gints Putnins.

– Kas nutiko, kodėl žmonės negali nusipirkti bilietų į E. Sheerano koncertą?

– Nieko nenutiko. Tiesiog žmonės turi laukti eilėje todėl, kad šis koncertas sudomino be galo didelį žmonių kiekį. Tiesa, yra ir kitų vietų, per kur galima bilietus į šį koncertą įsigyti paprasčiau, ten eilės kiek mažesnės. Tai tie patys koncertų organizatoriai. Tik jų skyriai Latvijoje ir Estijoje – šiose šalyse eilės ne tokios didelės kaip Lietuvoje.  Todėl žmonės gali per ten bandyti įsigyti bilietus.

– Ar visada taip sunku įsigyti bilietus į pasaulinio lygio žvaigždės koncertą​ ?

– Taip yra visame pasaulyje – kai organizuojamas didelis renginys, keliantis didžiulį susidomėjimą. Tiesiog neatlaiko pasaulinio lygio serveriai. Nes vienu metu bando įsigyti bilietus dešimtys tūkstančių žmonių.

– Lietuvoje žmonės jau panikuoja, kad bilietų gali nebelikti dar šiandien? Ar taip gali nutikti?

– Gali visko būti. Nors mūsų pačių praktikoje to dar nėra buvę. Gali būti, kad Baltijos šalyse kažkada yra taip buvę. Bet, greičiausiai, taip galėjo nutikti, kai koncertas vyko arenoje, o ne stadione.

– Gal jau žinote, kiek bilietų buvo išparduota per pirmąsias dvi valandas?

– Išpirkta jau daugiau nei 2/3 visų bilietų.

Tiesiog neatlaiko pasaulinio lygio serveriai.

– Ar bilietai perkami tik iš Lietuvos?

– Iš viso pasaulio. Juk E. Sheeranas – pasaulinio lygio žvaigždė. Mes jo koncertą organizavome 2019 m. Rygoje. Tai buvo koncertas po atviru dangumi. Į jį pirko bilietus žmonės iš 55 šalių. Žinoma, daugiausiai – iš Baltijos šalių.

– Kokioje erdvėje vyko E. Sheerano koncertas 2019 m. Rygoje?

– Tuomet koncertas vyko parke. Tinkamą koncertams stadioną visose Baltijos šalyse turi Kaunas. Tik todėl ten ir bus E. Sheerano koncertas.

 

 

– Kaip elgtis žmonėms, kurie bet kokia nori kaina patekti į šį koncertą?

– Vienintelis patarimas – kantriai bandyti įsigyti bilietą. Bilietų platintojai daro viską, ką gali. Bet vis tiek tenka laukti eilėje. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

gerovietis

gerovietis  portretas
tai jau slėptuvę turiu .... ar ne duok dieve atvarytų AC\DC tai būtų pasaulio pabaiga???

senas kavenskas

senas kavenskas portretas
na , jei dėl kokio tai dainorėlio gali sugriūti ekonomika ir kilti infliacija.. tai gal sušaukime VGNT posėdį?? kyla grėsmė valst.. saugumui... gal atšaukime tą koncertą???

Buvau jo antrininko koncerte

Buvau jo antrininko koncerte portretas
Buvo ANTRININKO koncerte Kauno filharmonijoje. Labai pasigailėjau, kad išleidau pinigus.. Garsas baisus, net ausis pjovė. Dainininkėlis balso neturi, nusidainuodavo kartais.. profanizmas visiškas...O ir dainų melodijų panašumas (nes jokio supratimo apie jų emocinį surikiavimą nebuvo) pavertė koncertą nuobodžiu ir net klaikiu... kaip išganymo laukiau pabaigos. Ir dar sėdėti reikėjo...
VISI KOMENTARAI 17

Galerijos

Daugiau straipsnių