G. Nausėda: konservatoriai turėtų įsivertinti, kodėl susidarė įspūdis, jog tai arogantiška partija

Antrai kadencijai išrinktas prezidentas Gitanas Nausėda sako, kad prastus premjerės Ingridos Šimonytės rezultatus šalies vadovo rinkimuose lėmė tai, jog konservatoriai nesimoko iš savo klaidų.

„Tėvynės sąjunga turėtų įvertinti, ką darė ne taip, kodėl (visuomenėje – ELTA) susiklostė įspūdis, kad tai yra arogantiška partija, kad ji nesiklauso žmonių, kad ji mažai keliauja susitikti su žmonėmis, kad ji vadina keliones į regionus balstų kalėdojimu. Visus šiuos žodžius žmonės prisimena“, – TV3 televizijai sakė G. Nausėda.

„Man atrodo, kad konservatorių partija kartais nesimoko, nedaro namų darbų. Kada nedarai namų darbų – negali tikėtis ir gero pažymio“, – pažymėjo šalies vadovas.

ELTA primena, kad sekmadienį vyko prezidento rinkimų antrasis turas. Atiduoti savo balsą šalies vadovo rinkimuose prie balsadėžių atėjo 49,61 proc. piliečių.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) duomenimis, šiuose rinkimuose G. Nausėda surinko 74,43 proc. rinkėjų balsų. Jam oponuojanti premjerė I. Šimonytė sulaukė 24,06 proc. rinkėjų palaikymo.

VRK duomenys rodo, kad G. Nausėda nugalėjo visose savivaldybėse.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

AKIPLĖŠA !

AKIPLĖŠA ! portretas
Jis net nežino ką reiškia žodis "arogancija" !

ORAGANTIŠA ????

ORAGANTIŠA ???? portretas
Per švelniai pasakyta. Jai daugiau tinka: KENKĖJIŠKA, CHAMIŠKA, LIETUVĄ NAIKINANČIA VAGIŲ ŠAIKA

pilietis

pilietis portretas
ir tikrai, ujama šunauja galų gale atsibudo, dabar prezidento vietoje reikia šluoti lauk visas tas susivelusias laisves kutvelas, kad ir kvapo jų neliktų seime, kad vadovaujamas vietas užimtų sąžiningi ir gabūs darbuotojai, nejaugi tokių nebeliko? Lietuvoj, kiek skaitai, tai vieni vagys sulindę į seimą, prezidentui reikia tvirtos komandos, kitaip jam vėl neleis dirbti, gera būtų matyti Vilija blinkeviciute, lauksim
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių