G. Paluckas apie kalbas dėl naujos koalicijos: „valstiečiai“ perlenkė lazdą

Grįžti į straipsnį

Tam cha cha , keisk dilerį )

Tam cha cha ,  keisk dilerį )  portretas
Libersocdemai su liberaliai laisvais turi kitą , partijų programos vienijantį " kvapą " :) Mėšlo kvapą gali nusiplauti , o štai " vienijantis " lieka :) Feeeee.....

O

O portretas
Valstiečiai 5% nesurinks rinkimuose

SOCDEMUS gali išgelbėti tik pensininkė- čekistė GRYBOVSKA,

SOCDEMUS gali išgelbėti tik pensininkė- čekistė  GRYBOVSKA, portretas
kitaip jie į SEIMĄ n e p a t e k s, juk kažkada socdemai su ČEKISTE k ū r ė išsivysčiusĮ SOCIALIZMĄ Lietuvoje, Grybovska net " apsigynė" disertaciją ta tema; -tai c i t a t ų rinkinys iš V.LENINO ir MARKSO raštų , p e r s k a i t ė net 16-ka tomų.-- Dabar JI su OŽIU, tūnodami UŽPEČKYJE, padeda PUTINUI r e s t a u r u o t i sutręšusius VAKARUS

Aukcionas

Aukcionas portretas
Kuris didžiausias vagis - tas į ministrą pirmininką: Paluckas, Variūga, Mazuronis, Skvernelis??? Uspaskichas su putinu nuspręs.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Socdemai kratosi koalicijos su "plūgo broliais" - bijo mėšlo kvapo.

Socdemai

Socdemai  portretas
tokia įtakinga partija,kad didžiųjų miestų tarybose neturi savo atstovų.... Reitingų lentelėse užimama vieta neparodo tikrosios padėties .

*****

***** portretas
Blinkevičiūtės socdemai KARTU SU liberkonservatomis paliko ir seimo salę kada kalbėjo gerbiama signatarė Šličytė __Tai yra neįtikėtinas neapykantos skleidimas“, – penktadienį BNS sakė kitas signataras Seimo narys Emanuelis Zingeris. Jis su dalimi Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų, Socialdemokratų partijos frakcijos narių, premjere, užsienio reikalų, sveikatos apsaugos ministrais per Z. Šličytės kalbą išėjo iš salės. Tarp jų buvo ir Lietuvos žydų bendruomenės pirmininkė Faina Kukliansky.

kol Paluckas su Blinkeviciuces socdemais

kol Paluckas su Blinkeviciuces socdemais portretas
lanksto suda , ,,,valstieciai,, lenkia lazda.....

Anonimas

Anonimas portretas
dėl to į SEIMĄ socdemai n e p a t e k s, nes jie prarado rinkėjų pastikėjimą , kai socdemai su konservatoriais buvo opozicijoje-VALSTIEČIŲ daugumai valdžioje. --socdemaI būdami opozicijos BAČKOJE su konservatoriaais keturis metus VELTĖDŽIAVO, nesimato jokio SOCDEMŲ darbo ir dabar-išskyrus Blinkevičiukės pastovų pigų KUKETAVIMĄ, galiausiai net ir tai d i n g o.

Karbauskis protingas žmogus

Karbauskis protingas žmogus  portretas
įvyko tai ką ir sakė :) Liberalūs opoziciniai prasilenks " už sausainį " ? Fe....Paluckai . Nors ko norėti iš "socdemų "____Visgi A. Sysas akcentavo, kad pačią Partnerystės įstatymo idėją socialdemokratai palaiko. „Mes esame įsirašę Partnerystės įstatymą į savo programą ir mes ne vienus metus apie tai kalbėjome, teikėme pasiūlymus ankstesnėse kadencijose. Paprasčiausiai šioje kadencijoje nenorėjome lenktyniauti, kadangi Laisvės partija ėjo su šiais lozungais ir įstatymais, tai laukiame jų projekto“, – paaiškino politikas.

Galerijos

Daugiau straipsnių