J. V. Žukas: Z. Brzezinskio išsakytas košmariškas scenarijus – neįmanomas

Grįžti į straipsnį

jurka

jurka portretas
o is kokios srities jis atejo i kariuomenes valdyma?is medicinos?

liurbis

liurbis portretas
per kiek vokieciai uzeme lietuva?o dabr technikos lygis daug aukstesnis.trys naikintuvai ir lietuvos nera per 15 min.

OOO Kaunietis

OOO Kaunietis portretas
Reikia stiprinti savo ginkluote, taip pat turėti stipria kariuomene. Tai bus galima mažiau krypti dėmesį į parazitą putleri

Kestas Br.

Kestas Br. portretas
Kapitalizmą visiems Lietuvoje: Atrodo, kad pagrindiniai mūsų eksporto pirkėjų ir daugelio kitų tautų ekonomikos buksuoja. Reikia pagalvoti, kaip išbudinti vidaus rinką Lietuvoje. Viena iš svarstytinų idėjų - kapitalizmas visiems, kurį siūlo JAV vyriausybė Amerikai. Lietuvoje kapitalizmas visiems atrodytų taip: sumažinti mokesčius daugumai, bei įvesti progresyvinius mokesčius, pakeliant mokesčius verslų pelnams ir turtingiesiems (neverkit, verslų turime nemažai, daugelio jų pelnai didžiuliai, ir tokių mokesčių galime surinkti padoriai). Kad visko nepravalgytume ir investuotume į ateitį, dalį naujai surinktų pinigų reikėtų išleisti darželių, mokyklų bei universitetų ir sveikatos apsaugos sustiprinimui. Be abejo, reikia sudaryti geresnes įstatymines sąlygas profsąjungų veiklai, kad mes, turtingieji nesurinktume prarastus pinigėlius atgal, karpydami iki kaulo atlyginimus. (mokslas-studijos-ekonomika)

lansberg

lansberg portretas
Svadebnyi general ...puskai so...iot...

matant

matant  portretas
ką išdarinėja ruskiai, būtina apie Baltijos šalių sienas su ruskiais įrengti raketų zoną, kuri būtų tanki ir nepaisyti ruskių rėkavimo ar kokių nors teiginių, mums nepriimtinų. Tą būtina padaryti tuoj pat.

Su pagarba

Su pagarba portretas
galima paakyti,kad išskristi iš Lietuvos laiko nebeliks.

Galerijos

Daugiau straipsnių