Katedros aikštėje įvyko mitingas, skirtas palaikyti Ukrainą ir Izraelį

  • Teksto dydis:

Vilniuje, Katedros aikštėje, pirmadienį įvyko mitingas, skirtas palaikyti Ukrainą ir Izraelį.

Šį kartą renginys, kaip teigė vienas iš jo organizatorių, rašytojas Arkadijus Vinokuras, skirtas ne tik Ukrainai, bet ir su teroristine grupuote „Hamas“ kovojančiam Izraeliui palaikyti.

„Norime pasakyti mūsų broliams ir sesėms, kovojantiems Ukrainos laukuose, kad taip pat remiame ir kovojančius Izraelio vaikinus ir merginas“, – renginio metu kalbėjo A. Vinokuras.

Jis teigė, kad tradicija tapę pirmadienio mitingai sostinės Katedros aikštėje bus rengiami ir toliau.

„Rinksimės čia to, kol Izraelis ir Ukraina nugalės bendrą priešą, bendrą blogį“, – dėstė vienas iš renginio organizatorių.

ELTA primena, kad Izraelio pajėgos stiprina savo operacijas Gazos Ruože, kuriomis reaguojama į spalio 7 dieną „Hamas“ inicijuotus kruvinus išpuolius. Izraelio pareigūnų duomenimis, „Hamas“ smogikai pražudė 1 400 žmonių, o dar daugiau kaip 240 paėmė įkaitais.

Nuo tada Izraelis bombarduoja „Hamas“ valdomą Gazos Ruožą ir pasiuntė sausumos pajėgas. „Hamas“ Sveikatos ministerija skaičiuoja, kad Gazos Ruože iki šiol žuvo 9 770 žmonių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ne i tiema

Ne i tiema portretas
As irgi palaikau Lietuvos teismus ir ta buvusi Kauno savivaldibeja dirbusi kur sloikose marinavo eurukus ir eme kisiukus beveik 4 milijonus euruku juk jis nekaltas kalta aplinka tegivoja teisingiausia Lietuvos teismai pasaulija valio!!!!!!

už Palestinos ir Izraelio valstybių taiką

už Palestinos ir Izraelio valstybių taiką  portretas
Už Ukrainą ,už Lietuvą!!!! O prie ko čia Lietuvai kultūriškai svetimas Šiaurės Afrikos gabalas ? Arabai su žydais ten niaujas jau veik du tūkst. metų , tai kištis į kumpanosių religinius karus tikrai nėr joks Lietuvos valstybės interesas. Gal ES kokia šalis ir jaučia skolą Izraeliui ,bet Lietuvą jam tikrai nieko neskolinga . Plius dar ir ne kartą milijonais apipylus.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kada Lukiskiu aiksteje Vytis stoves?
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių