Katedros aikštėje įvyko mitingas, skirtas palaikyti Ukrainą ir Izraelį

Grįžti į straipsnį

Ne i tiema

Ne i tiema portretas
As irgi palaikau Lietuvos teismus ir ta buvusi Kauno savivaldibeja dirbusi kur sloikose marinavo eurukus ir eme kisiukus beveik 4 milijonus euruku juk jis nekaltas kalta aplinka tegivoja teisingiausia Lietuvos teismai pasaulija valio!!!!!!

už Palestinos ir Izraelio valstybių taiką

už Palestinos ir Izraelio valstybių taiką  portretas
Už Ukrainą ,už Lietuvą!!!! O prie ko čia Lietuvai kultūriškai svetimas Šiaurės Afrikos gabalas ? Arabai su žydais ten niaujas jau veik du tūkst. metų , tai kištis į kumpanosių religinius karus tikrai nėr joks Lietuvos valstybės interesas. Gal ES kokia šalis ir jaučia skolą Izraeliui ,bet Lietuvą jam tikrai nieko neskolinga . Plius dar ir ne kartą milijonais apipylus.

Zemaitis

Zemaitis portretas
Kada Lukiskiu aiksteje Vytis stoves?

na

na portretas
kai lietuviai bijo mitinguoti palaikyti savo teises..Gerovės valstybėje, darbai žlunga daug kas bankrutuoja ..eini Kaune Mato baldai užsidaro, Geležinkeliam blogai atleidžia darbuotojus, siuvyklos šimtų siuvėjų taip pat netenka darbo...tyla, o karą remia...Zelenskiui buvo siūloma taikos ieškojimas, kalbėjimas, tarimasis...bet kam jiems tos taikos visas pasaulis remia...visi išsilakstė kas kur kuria verslus, nes pabėgo pinigingi...Lenkijoj Prezidentas uždraudė kurti verslus grąžina jaunus bernus atgal į Ukrainą kariauti, taip ir turėtų būti...keisčiausia, kad visas pasaulis nori tik taikos, o tie atvirkščiai karo. Vakar visi portalai rašė, ir jau seniai buvo aišku kad JAV, Rusija ir Kinija dalinasi šalis...įdomu, kam mes priklausysim. Jei keli atėjo į mitingą, tai dar nereiškia, kad palaiko karą. Visi už taiką ir ramybę...ir kuo greičiau turėtų būti svarstoma, o ne šelpti ginklais, tankais.

Palaiko

Palaiko portretas
Mesininkus

Apgailėtinas vaizdelis

Apgailėtinas vaizdelis portretas
Maža samdomų vargšų palako Palėstinos civilių ir vaikų žudikus bei okupantus.

Tadas ukrainos laikrascio redaktoriui

Tadas ukrainos laikrascio redaktoriui portretas
O tu zydas?

Jau

Jau portretas
Viešai pradėjo karą palaikyt

Mazafaki

Mazafaki portretas
"Išrinktoji tauta","pažadėtoji žemė"...po tokių skiedalų,diagnozė aiški.Pasaulis ne aklas,žydus palaikančiuose renginiuose dalyvauja šimtai,o palestiniečius tūkstančiai.Tuo labiau,kad patys paskelbė,jog teroristai slepiasi tuneliuose po žeme,o jie šaudo į ligonines ir civilius.

Dvigubi standartai

Dvigubi standartai portretas
Ar gali Lt pilieciai taip iseiti del Savo teisiu?

jei rašo

jei rašo portretas
kad žydai okupantai - kokiu išsigimėliu reik būti kad juos palaikyti? Davai ir rusus palaikom.

Stebėtojas

Stebėtojas  portretas
Kaune irgi reikia, tokių mitingų

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Jau, jau nebereikia tokių mitingų ...

Galerijos

Daugiau straipsnių