Ministras į klausimą, kada pasitrauks iš pareigų: baigsiu darbus ir išeisiu

Grįžti į straipsnį

ukininkams... nenorit dirbt uz dyka...nesugebat

ukininkams... nenorit dirbt uz dyka...nesugebat portretas
mokesciu nesumokat laiku nu vsio...nusavinam jusu turta ir perleidziam bankams uzsienio uz skolas....a jus eikit i darbo birza tenais gausit pasalpa iarba jum pasiulys darba uz minimalia alga ir vsio bus gera ir lengva nepreikes vargt... visiems nepatenkintiems siulom emigruot... isgyvensim be jusu rusiskos vatos...isemigrave nepamirskit kad karine prievole tevynei lieka... mes priprovokuosim a kai rusai uzpuls jus tevune jus ir turesit gryzt jos gint ...isleisim ystayma skubos tvarka atgaline data toki kaip PSD ir uz skola uz paskola uz abonementa kriuksedami apkasus kasit...

Blyn

Blyn portretas
Didžiausia problema- kad Briuselyje sėdi gatvės lygio neišmanėliai. Pavyzdys. Anksčiau jie spaudė, kad reikia kuo daugiau auginti rapsus, atseit dėl biokuro. Paskui kai nuo rapsų apsinuodiję laukiniai gyvūnai ėmė stipti, pradėjo reikalauti laisvų pievų atnaujinimo. Bet apie rapsų sumažinimą tyli, nes rapsai yra kaip pinigas. Kaip jūs manot, kodėl Briuselio kopūstai negaili duoti pinigų brangiems traktoriams. Duoda su viena sąlyga: žemės ūkyje nr.1 turi būti tik pinigai, ne tarša, ne gamta, o tik pinigai. O mūsų valdžiažmogiai kr šoka pagal Brouselio dūdelę.

Ne ministrai

Ne ministrai portretas
ir vyriausybes kazka pakeis,o kita santvarka! Si juk vienoda visur! Tokie pat protestai Lenkijoje,Vokietijoje,Prancuzijoje. Tai ar musu ministrai del to kalti!?

Anonimas

Anonimas portretas
>>>>Cia. atsakingu gal ir Nera bet butu Galima PVZ. paimti Valstybes Labui .ir pasodinti ant MMA ! o kodel NE ?

na taip dar ne viska susiko ,

na taip dar  ne viska susiko , portretas
dar ne viska isvoge--baigs sikt ir vogt tuomet ir iseis.

o kam

o kam portretas
tempti guma - pats laikas .....

Čia

Čia  portretas
Ne ministras , o visa vyriausybė su dauguma turėtų susirinkti meškeres, be to ir už nuveiktus darbus atsakyti, bet, juk atsakingų nėra...

aklas

aklas portretas
tai ko tie traktorininkai nori ,dar naujesnes tehnikos,ar kotai kitko? gi pilni kiemai pas ukininkus nauju,kombainu ,sejamu ,purkstuvu ir kitos nau

Satanistai

Satanistai portretas
Kažkokie apsirūkę buvo į "antiprotestą" Vilniuje susirinkę. "Ministras"-kosmonautas buvo, morgana-antilopė ir dar keletas akiniuotų-kumpanosių. Klounai.

tiesiai sviesiai

tiesiai sviesiai portretas
baigsiu kenkt lietuvai ir iseisiu

Nerinkite ultraglobalistų

Nerinkite ultraglobalistų portretas
Prisiminkite už ką balsavote tai jų ministras diktuoja kaip reikės gyventi. Konservatoriai, socialdemokratai, liberalai, laisvės partija, darbo partija, Skvernelio partija +LGBT tai vienos ideologijos bendraminčių politinis sluoksnis.

Aš portretas
KEISTA,KODĖL ŽURNALISTAI NERAŠO TIKSLIAI KĄ ATSAKĖ MINISTRAS PASIBAIGUS JO KADENCIJAI..JUK ATSAKYMAS BUVO- ,,AŠ LIKSIU POLITIKOJE,,.Kaip vertinti tokį garantinį postą?

****

**** portretas
Jei ministras būtų norėjęs reikalus spręsti , tai būtų juos su ūkininkų atstovais sprendęs kabinete . Dabar vyksta jau PROTESTAS , nes nieko nesprendė!!! Kalbų gali būti ir aštresnių ....Ministrui reikėjo galvoti , tik jis panašu eilinis nevykėlis , kuris galvojo ai , praeis . Nepraėjo .

Protestai protestais,Bet......

Protestai protestais,Bet...... portretas
Ukininkams pasakyciau truksta kulturos.Spresti rupimus klausimus reikia apgalvotai ir solidziai.As matau daug pasisaipymu!patyciu pazeminimo.I ka cia panasu? Nejaugi tas vienas zmogus gali viska vienas pakeisti? Reikalaukite ir Premjeres atsakomybes. O Gentvilui truputi patyleti.Jo darbo sferoje ne maziau “skyliu”

PARODYKITE...

PARODYKITE... portretas
Ben vieną kurios nors srities ministrą apie kurį galima būtų pasakyti - tai tikras savo srities profesionalas. Neieškokite - nesurasite. Kokia ministrų pirmininkė - tokie ir ministrai. Jie buvo skiriami pagal landsbergių kriterijus:"durnas, bet bele savas".

Ultraglobalistams nepatinka šis renginys

Ultraglobalistams nepatinka šis renginys portretas
Viską sprendžia, dirbs ministru šis nevykelis ar ne, landzbergiai ir PIŠ. Kur yra mokytojai, jei jie niekaip negali išspresti savo klausimų, kodėl nsolidarizuojasi su žemdirbiais?

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Aaaaaa, dar ne viską atidirbo...

Galerijos

Daugiau straipsnių