V. Uspaskicho koalicijos dešimtuke – D. Arlauskas, M. Puidokas, V. Tutkus, Ž. Tratas

  • Teksto dydis:

Koalicinį trijų partijų kandidatų į Seimą sąrašą ves prieš porą mėnesių į aktyvią politiką grįžęs verslininkas Viktoras Uspaskichas, o jį užbaigs taip pat verslininkė ir buvusi Seimo narė Rūta Rutkelytė.

Koaliciją sudariusių Darbo, Lietuvos krikščioniškosios demokratijos ir Žemaičių partijų kandidatų į Seimą sąraše antruoju įrašytas Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danukas Arlauskas, trečiu – parlamentaras Mindaugas Puidokas, ketvirtu – Ukmergės rajono savivaldybės tarybos narys Rolandas Janickas, penktu – buvęs europarlamentaras Stasys Jakeliūnas.

Sąrašo dešimtuke taip pat yra buvęs Seimo narys Petras Čimbaras, buvęs Lietuvos kariuomenės vadas Valdas Tutkus, Žemaičių partijos vadovė Irena Stražinskaitė Glinskienė, aktorius Žilvinas Tratas ir eksparlamentaras Darius Ulickas.

Su šia koaliciją į Seimą taip pat kandidatuoja buvęs Trakų meras ir režisierius Vytautas Mikalauskas, dainininkė Aistė Pilvelytė, buvęs Seimo vicepirmininkas Mindaugas Bastys, kurį Konstitucinis Teismas yra pripažinęs sulaužius priesaiką ir pažeidus Konstituciją, nes nuslėpė ryšius su buvusiu KGB bendradarbiu, advokatas Ryšardas Burda, verslininkė ir visuomenininkė Meida Šabūnienė, teisininkas Erikas Pavlovičius, ūkininkas Marijus Čekavičius.

„Taikos koalicija“ pasivadinę politikai Seimo rinkimuose dalyvaus su šūkiu: „Po mūsų bus ir taika!“

Šią koaliciją inicijavo į aktyvią politiką grįžęs Darbo partijos steigėjas V. Uspaskichas.

Trylika metų Europos Parlamente (EP) dirbęs politikas turėjo ir šiemet vesti Darbo partijos sąrašą rinkimuose į EP, tačiau šių planų atsisakyta paaiškėjus apie teisėsaugos tyrimą dėl galimo daugiau nei 500 tūkst. eurų įgijimo apgaule imituojant ir nevykdant EP narių padėjėjų darbo funkcijų.

Seimo rinkimai vyks spalio 13 dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

svarbiau šeima, lietuvių gerovė, stipri valstybė

svarbiau šeima, lietuvių gerovė, stipri valstybė portretas
valstiečiai ypač rūpinasi stamb.kolūkiečių klestėjimu; pesudo socs. ir pseudo konc. rūpi rėmėjai ir artimieji su prichvat. projektais; rus.agurkiniui rūpi asmen.biznis, sumaištis LT, ego piarai; pseudo laisvei rūpi transformeriai ir išvis kosmosas; aušrai asmen. ambicijos svarbu, tad abejonės dėl realių darbų geresnių tautiečiams, nes džiaugėsi eksperimentais chemizacija; ar dar liko lietuvių sveikų tikresnių optimalių ?

Rūtenis

Rūtenis portretas
Valdelis niekaip neprasimuša į išlaikytinių luomą, vis tuščiai braunasi, bet tai kad jo pasiklausius, tai auditoriją apima liūdesys nuo jo tuščių tauškalų, galimai, mano nuomone, paveiktų per gyvenimą sunaudoto cisternos alkoholio.

> Tadui, gal nustokite meluoti

> Tadui, gal nustokite meluoti  portretas
ar Lietuvoje valdo putleris ? TAIKOS LIETUVOJE !!! Jūs taip galvojate apie seimo daugumos konservatorius, liberalus ir nelaisvės partijūkštes ? :)
VISI KOMENTARAI 12

Galerijos

Daugiau straipsnių