Verta atkreipti dėmesį į savijautą: artėja stipriausia šio mėnesio magnetinė audra

  • Teksto dydis:

Trečiadienį, liepos 26 d., Žemę užklups magnetinė audra, kuri gali turėti įtakos žmonių savijautai.

Kas yra magnetinė audra?

Žemės magnetosferos svyravimai, magnetinės audros kyla veikiant Saulės plazmos srautams – įkrautoms dalelėms, kurias išspinduliuoja Saulė. Dalelės, atsitrenkdamos į magnetosferą, išprovokuoja jos svyravimus. Žemės magnetinis skydas ima virpėti ir svyruoti, o tai veikia visą Žemės lauką, taigi ir žmones. Audra trunka nuo kelių valandų iki kelių dienų, o jos intensyvumas tiesiogiai veikia žmonių savijautą ir nuotaiką.

Galingiausia liepos mėnesio magnetinė audra

Šiandien, liepos 26 d., numatoma galingiausia šio mėnesio magnetinė audra, kurios stiprumas svyruos nuo 3 iki 4 balų (didžiausias stiprumas numatomas vakare, naktį).

Ko tikėtis iš šios magnetinės audros?

Šiandien, ypač link vakaro, žmonės gali jausti apatiją, nerimą, dirglumą ir netikrumą priimant sprendimus. Nuo oro sąlygų priklausomiems žmonėms gali padidėti polinkis į kraujo krešulių susidarymą, padidėti kraujospūdis, sutrikti miegas ir pasireikšti migrena. Geriau vengti fizinio krūvio, skirti laiko poilsiui, išsimaudyti šiltoje žolelių vonioje, gerti daugiau vandens.

Šaltinis: spaceweatherlive.com



NAUJAUSI KOMENTARAI

pati stipriausia magnetinė audra kilo

pati stipriausia magnetinė audra kilo portretas
kai vyras iš komandiruotės parvežė žmonai dovanų magnetuką prie šaldytuvo.

Dar bus super blyksnis

Dar bus super blyksnis portretas
kuris išves iš rikiuotės visą energetinę sistemą. Labiau nei Amerikoje, Kanadoje XVII amžiųje. Bet tai į gerą. Nukris visi tie Musko palydovai su 5G mikrobangom ir antžeminiai bokštai nustos lydyti mums smegenis.

senis

senis portretas
aha, ziuriu ko cia bybi prie zemes traukia
VISI KOMENTARAI 10

Galerijos

Daugiau straipsnių