Vilniaus r. savivaldybės puslapyje žodis „merė“ rašomas su klaida

Vilniaus rajono savivaldybė liepos pradžioje atnaujinusi interneto svetainę vis dar kovoja su gramatinėmis klaidomis ir prašo lankytojų supratingumo. „Merė“ rašoma „mere“, o žodis „plačiau“ – „placiau“.

Laikinai einanti Vilniaus rajono savivaldybės Užsienio ryšių ir informacijos skyriaus vedėjos pareigas Barbara Kuzinevič tikino, kad apmaudžios klaidos bus ištaisytos.

„Šiuo metu yra aktualizuojama, atnaujinama informacija naujojoje svetainėje, perkeliami tam tikri duomenys iš senosios svetainės į naująją. Perkėlimo metu, be abejo, pasitaiko tiek techninių, tiek gramatinių klaidų, kurias pastebėję, nedelsiant ištaisome. Nuoširdžiai atsiprašome Vilniaus rajono gyventojų ir kitų suinteresuotų asmenų už laikinus nesklandumus, tačiau pažymime, kad naujoji svetainė suteiks visiems suinteresuotiems asmenims žymiai daugiau galimybių betarpiškai ir operatyviai tiek sužinoti informaciją, tiek bendrauti su Savivaldybės vadovybe, Tarybos nariais ir specialistais“, - „Vilnaus dienai“ teigė Vilniaus rajono savivaldybės atstovė.

Anot pašnekovės, visus pastebėtus neatitikimus šalina svetainės atnaujinimo darbus vykdanti įmonė.

„Įmonė, su kuria buvo pasirašyta sutartis dėl svetainės atnaujinimo, taip pat privalo pagal garantinio aptarnavimo sąlygas šalinti ir visus nesklandumus. Garantinė priežiūra bus vykdoma dvejus metus“, - pabrėžė B.Kuzinevič.

„Vilniaus dienai“ pradėjus domėtis Vilniaus rajono savivaldybės interneto puslapio klaidomis, netrukus klaidos buvo ištaisytos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kvailiai

kvailiai portretas
jau neturi ka rasyti....pas visus yra klaidu ir savo klaidas issitaisykite...

1am

1am  portretas
burlioke , išmok rašyti

Brisius

Brisius portretas
Matosi, kad vasaros sezonas ir neturi apie ką rašyti. Tik įdomu, kodėl tada visų savivaldybių puslapių netikrina, tik Vilniaus rajono.
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių