A.Rimiškio gyvenimo tiesos – naujajame albume

Gera žinia visiems atlikėjo Andriaus Rimiškio dainų mėgėjams - lapkričio 27-ąją dienos šviesą išvys ketvirtasis jo albumas „Mano kelias".

Jame sudėta dešimt nuoširdžių, gyvenimo meile alsuojančių kūrinių, tarp kurių yra ir gerai radijo klausytojams pažįstama daina „Kuo tu vardu?".

Dainininko gerbėjų laukia ir kūrybiniai A.Rimiškio eksperimentai. Su vyresniosios klausytojų kartos pamėgtu Romu Dambrausku buvo įrašyta daina „Aplankykite kartais mane", o su šmaikštuoliu Žilvinu Žvaguliu jaunasis atlikėjas sudainavo „Baltas bures". Linksmieji „Patruliai" padėjo įrašyti šios grupės repertuarui nebūdingą, lyrišką dainą „Vyrai verkti moka".

Priminsime, kad A.Rimiškio muzikinis kelias prasidėjo 2005-aisiais, drauge su LNK muzikiniu realybės šou „Kelias į žvaigždes". Vaikinas iš Jūžintų kaimo, planuotas muzikos pedagogikos studijas iškeitęs į sceną, netrukus tapo muzikos gerbėjų numylėtiniu.

Iki šiol atlikėjas išleido tris albumus: „Mes vyrai" ir „Gyvenimo meilė" pasirodė 2006-aisiais, „Tarp žemės ir dangaus" - 2007 metais.


Šiame straipsnyje: Rimiškismuzika

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių