Girta ir pusnuogė Pakruojo gyventoja išgasdino kaimynus

Pakruojo rajono policijos komisariato pareigūnai aiškinasi tris gana neįprastus nusikaltimus: galimą išžaginimą, girto nepilnamečio siautėjimą ir įžūlų nekviestų svečių elgesį.

Pirmadienio vakarą apie 18.10 val. policijos pareigūnai skubėjo į Pamūšio kaimą. Pareigūnams skambinę kaimiečiai aiškino, jog galėjo būti išžaginta jų 33 metų kaimynė. Toks įtarimas žmonėms kilo pamačius, kad visiškai girta moteris į savo namus grįžta iki pusės nuoga.

Nuvykus į įvykio vietą, Pamūšio kaimo gyventoja dar nebuvo išsiblaiviusi. Ji teigė gėrusi su savo kaimynu, aiškino, kad juos niekas neprievartavo, tačiau kodėl per kaimą nusprendė eiti pusnuogė, pasakyti negalėjo.

Nedaug pareigūnai sužinojo ir iš jos sugėrovo - šis pasakojo girtavęs su moterimi, tačiau užmigęs ir kada ji išėjo nematęs.

Tą pačią dieną Pašvitinyje pareigūnams teko tramdyti neblaivų nepilnametį. Apie 11.06 val. po mokyklos teritoriją šlitinėjantį ir įžuliai besielgiantį vaiką pamatę Pašvitinio gyventojai iškvietė policijos pareigūnus. Nepilnametis nenurimo ir šiems atvykus, jis necenzūriniais žodžiais iškoneveikė pareigūną, priešinosi sulaikomas. Mokyklos pastate policininkai rado ir dar vieną neblaivų moksleivį. 15 - amečiui nustatytas 0,64 promilių girtumas. Pakruojo rajono policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vakare, pareigūnai skubėjo į Draudelių kaimą. Jo gyventojas pasakojo, kad apie 21.35 val. sulaukė nelauktų svečių. Į sodybos kiemą automobiliu „VW Passat“ atvažiavę penki pažįstami piliečiai, nekviesti įėję į gyvenamąjį namą ir pradėjo siautėti. Sulaužė baldus, o po to išeidami prišlapino ant grindų ir išvažiavo.


Šiame straipsnyje: Girtavimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

vbnm

vbnm portretas
Kokie gražūs kaimo vaizdeliai.

martynas

martynas portretas
Asta Asta, straipsnio neskaičiau, bet bent pavadinimą galėjai be klaidų parašyti... IšgĄsdino turi būti su nosine.

Aušra Petravičiūtė

Aušra Petravičiūtė portretas
Visko pasitaiko.
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių