Lietuvos pilietybę tebeturinti balerina I. Liepa sulaukė patriarcho Kirilo įvertinimo

  • Teksto dydis:

Lietuvos ir Rusijos pilietybes turinti ir atvirai Vladimirą Putiną šlovinanti balerina Ilzė Liepa šiomis dienomis  sulaukė  Kremliaus režimą atvirai remiančio stačiatikių patriarcho Kirilo palaikymo. Jis pasveikino baleriną 60-ojo gimtadienio proga ir apdovanojo šventosios Eufrosinijos III laipsnio ordinu. Apie tai pranešama oficialioje Maskvos patriarchato interneto svetainėje.

Patriarchas Kirilas jubiliejaus proga pasveikino ir palinkėjo I. Liepai ramybės ir geros sveikatos. Pažymima, kad šventosios Eufrosinijos III laipsnio ordinas Rusijos nacionalinės baleto mokyklos meno vadovei įteiktas „atsižvelgiant į jos nuopelnus ir ryšium su reikšminga data“.

Šventosios Eufrosinijos III laipsnio ordinas yra Rusijos Ortodoksų Bažnyčios moterų ordinas. Apdovanojimas įsteigtas 2007 m. rugpjūčio 21 d. Šiuo ordinu apdovanojamos moterys, nusipelniusios bažnytinei ir visuomeninei veiklai, prisidėjusios prie visuomenės dvasinių ir moralinių tradicijų stiprinimo.

Rusijos žiniasklaidoje pabrėžiama, jog Lietuvos Migracijos departamentas neseniai pradėjo procedūrą dėl Rusijos Federacijos liaudies artistės I. Liepos pilietybės, kurią ji gavo išimties tvarka, panaikinimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Purmaliai

Purmaliai portretas
Ji netik baisi,bet ir nagla !
Anonimas portretas
Ruskių popai nuo stalino laikų kgb agentais dirba,išpažintis perpasakoja .

Šis žmogus

Šis žmogus portretas
nenusileido iš dangaus, neišėjo iš rojaus ir nėra Jėzaus Kristaus pasiuntiniu. Jis žinomas kaip Rusijos cigarečių metropolitas. Nuo 1996 m. jis į šalį įvežė cigarečių be akcizo už 14 milijardų dolerių. Maža to, šis apsukruolis įvežė vyno be akcizo dar už 4 milijardus dolerių. Jo laikrodis kainuoja 30 tūkst. dolerių, jis plaukioja prabangia jachta pusnuogių mergelių apsupty... Kas jis? Tikrai ne Vakarų Europos dvasininkas. Tai agentas Michailovas, sovietinio KGB agentas. Jis kartu su putleriu viena ranka žegnojasi, o kita ranka laimina žudynes Ukrainoje...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių