„Oracle“ įsipareigojo į debesų kompiuteriją ir DI Ispanijoje investuoti 1 mlrd. JAV dolerių

  • Teksto dydis:

JAV programinės įrangos milžinė „Oracle“ ketina per ateinančius 10 metų į dirbtinį intelektą (DI) ir debesų kompiuteriją Ispanijoje investuoti daugiau nei milijardą JAV dolerių.

„Oracle“ ketvirtadienį paskelbė Madride atidarysianti trečią debesijos regioną.

Ši investicija padės sustiprinti Ispanijos finansų sektorių ir kitas svarbias pramonės sritis bei padidinti jų atsparumą, suteikdama joms galimybių naudotis galingomis integruotomis bendrovės „Oracle“ debesų kompiuterijos infrastruktūros saugumo priemonėmis bei debesijos paslaugomis, pranešė bendrovė.

Ispanijos telekomunikacijų bendrovė „Telefonica España“ taps pagrindiniu partneriu planuojamame įsteigti debesijos regione.

„Oracle“ taip pat atkreipė dėmesį, kad ji teikia ir atskirą suverenų ES debesį, kurio vienas regionas yra Madride. Šia priemone siekiama padėti klientams iš viešojo ir privataus sektoriaus perkelti į debesį įslaptintus, įstatymuose numatytus ar strategiškai svarbius duomenis ir programas.

Bendrovės „Oracle“ suverenų ES debesį Madride prižiūri ES dirbantis personalas, jis padeda tvarkyti darbo krūvį, kuriam taikomos ES gairės ir reikalavimai, susiję su suverenumu ir duomenų privatumu.


Šiame straipsnyje: Ispanijaoracleinvesticija

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių