Klimato aktyvistai surengė protestus keliuose Vokietijos oro uostuose

  • Teksto dydis:

Klimato aktyvistai ketvirtadienį surengė protestus keliuose Vokietijos oro uostuose, priversdami laikinai sustabdyti skrydžius.

Panašių demonstracijų būta ir anksčiau.

Aktyvistų grupė „Paskutinė karta“ (Last Generation), kuri ragina Vokietijos vyriausybę imtis drastiškų veiksmų klimatui apsaugoti ir nustoti naudoti iškastinį kurą, pranešė, kad ketvirtadienio protestuose Berlyno, Kelno ir Bonos, Niurnbergo, Štutgarto oro uostuose dalyvavo iš viso aštuoni aktyvistai. Protesto akcijos buvo pradėtos maždaug 5 val. vietos laiku.

Kelno ir Bonos oro uoste, kur buvo pranešta apie du aktyvistus ant asfalto, kuriam laikui buvo sustabdyti skrydžiai, pranešė vokiečių naujienų agentūra DPA. Policija nurodė, kad oro uosto tvoroje buvo aptikta skylė.

Niurnberge skrydžiai buvo sustabdyti maždaug valandai. Berlyno oro uoste buvo sulaikyti du žmonės.

Praėjusį mėnesį „Paskutinė karta“ surengė protestus Kelno ir Bonos, Frankfurto oro uostuose, smarkiai sutrikdydama keleivinių lėktuvų skrydžius. Šį mėnesį klimato aktyvistai buvo privertę trims valandoms sustabdyti krovininių lėktuvų skrydžius Leipcigo ir Halės oro uoste.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Girinis

Girinis portretas
Liurbiai!! Medzius sodinkit 50 daugiai negu iskirtot ! Medziu stoka Jus prazudys ! Žeme liks tik be Žalumos ir deje be Žmonijos !!!!!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Rusijoje irgi kadaise vaipėsi kažkokios pussy riot kvaišos. Kol kazokai kartą neapšventino joms subinių nagaikomis. Ir baigesi visi cirkai. Taip reikėtų ir šitus pagarbinti.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių