Milvokio policija vienuose namuose surado 5 lavonus, sulaikė įtariamą šaulį

Milvokio policija pirmadienį tiria šaudynes, per kurias vienuose namuose žuvo penki žmonės.

Policijos viršininkas Alfonso Moralesas (Alfonsas Moralesas) trumpoje spaudos konferencijoje sakė, kad pareigūnai vienuose namuose miesto šiaurinėje dalyje rado penkias aukas, kurių amžius – nuo 14 iki 41 metų.

A. Moralesas nurodė, kad žmogus, pirmadienį iškvietęs policiją į tuos namus, buvo sulaikytas. Pasak policijos viršininko, pavojaus visuomenei nėra, panaudotas ginklas paimtas.

Tyrėjai mano, kad šaulys veikė vienas, pridūrė A. Moralesas, kuris šaudynes pavadino „labai tragišku įvykiu“.

Policijai maždaug 10 val. 30 min. vietos laiku paskambino vyras, kuris pasakė, kad jo šeimos nariai negyvi, sakė A. Moralesas. Tyrėjai bando nustatyti skambinusiojo ryšį su aukomis. Jokių pavardžių policijos viršininkas nenurodė.

Pirmadienio nusikaltimas yra jau antros šaudynės Milvokyje šiais metais. Vasario 26 dieną alaus daryklos „Molson Coors“ darbuotojas Anthony Ferrillas (Entonis Ferilas) nušovė penkis bendradarbius ir nukreipė ginklą į save. Jo motyvai lieka nežinomi.

2012 metais baltųjų viršenybės šalininkas Wade'as Michaelas Page'as (Veidas Maiklas Peidžas) nužudė septynis žmones sikhų šventykloje Ouk Krike ir pats žuvo per susišaudymą su policija. Tas incidentas yra daugiausiai aukų pareikalavusios šaudynės Milvokio rajone nuo 2005 metų, kai Terry Michaelas Ratzmannas (Teris Maiklas Racmanas) nušovė septynis žmones religinės grupės „Living Church of God“ bažnyčioje Brukfilde ir nusižudė.

Prokurorai taip ir nenustatė tikslių T. M. Ratzmanno motyvų, bet sakė, kad jis kaltino bažnyčią dėl savo depresijos ir finansinių problemų.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių