D.Kedys ieško trečiojo tariamų orgijų dalyvio - Aido?

Praėjusios savaitės pabaigoje neva Drąsiaus Kedžio sukurta interneto svetainė pedofilai.com buvo uždaryta, tačiau tą pačią informaciją galima ir vėl rasti interneto platybėse - šįkart adresu pedofilai.webnode.com.

Drąsiaus Kedžio vardu prisistatantis kūrėjas šioje svetainėje publikuoja praėjusią savaitę nužudyto Kauno apygardos teismo teisėjo Jono Furmanavičiaus ir verslininko Andriaus Ūso nuotraukas, prašo visuomenės pagalbos ir kreipiasi į žurnalistus.

Be to, teisėsaugos ieškomo įtariamojo vardu šios svetainės kūrėjas ieško trečio į neva pedofilijos skandalą įsipainiojusio vyro, vardu Aidas.

„Ieškau šviesių plaukų, nedidelio ūgio vyro, vardu Aidas, kuris bendrauja su verslininku Andriumi Ūsu (...), taip pat su Kauno apygardos teismo teisėju J.Furmanavičiumi.               

Šie trys vyrai su 3-4 metų amžiaus mergaite arba su dviem mergaitėmis: 3-4 metų amžiaus ir 7-8 metų amžiaus laikotarpyje nuo 2006 m. lapkričio iki 2008 m. lapkričio 23 d. galėjo būti matyti Kaune, Petrašiūnuose, prie parduotuvės „Šilas“, M.Gimbutienės gatvėje prie daugiabučio gyvenamojo namo Nr.8, prie viešbučio „Baltosios burės“, Pakalnės gatvėje, Vaišvydavoje, ar kitose vietose“, - rašoma svetainėje.

Už suteiktą informaciją Drąsiaus Kedžio vardu prisistatantis vyras žada dosniai atsilyginti. Paskambinus nurodytu telefonu niekas neatsiliepia, o balso pašto paslauga išjungta. Informacijos iš gyventojų šis svetainės kūrėjas tikisi sulaukti elektroniniu paštu.

Įtariama, kad D.Kedys prieš savaitę Kaune nužudė teisėją J.Furmanavičių ir buvusios sugyventinės seserį Violetą Naruševičienę. D.Kedys teisėją kaltino jo mažametės dukros tvirkinimu, o V.Naruševičienę - pardavinėjus savo dukterį.


Šiame straipsnyje: Kedys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių