Rumunija ir Slovakija išsiskyrė taikiai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį buvo sužaisti finaliniai Europos futbolo čempionato E grupės susitikimai, po kurių paaiškėjo grupės išsidėstymas.

Čia būta didžiausios nežinomybės, mat po pirmų dviejų mačų komandos pasidalino po 3 taškus. Rumunija, kuri su daugiausiai įmuštų įvarčių kiekiu, rikiavosi pirmoje vietoje, o jų varžovai slovakai buvo treti.

Įsibėgėjus rungtynėms slovakų Jurajus Kucka pasiuntė kamuolį į priešininkų baudos aikštelę, o šį perdavimą „uždarė“ Ondrejus Duda. Slovakija išsiveržė ne tik į priekį rungtynėse, bet ir turnyro lentelėje.

Po dešimties minučių po VAR įsikišimo paaiškėjo, jog slovakai prasižengė savo baudos aikštelėje ir rumunai gavo progą lyginti rezultatą mušant 11 metrų baudinį. Razvanas Marinas tą ir atliko, nepalikęs jokių šansų slovakų vartininkui Martinui Dubravkai. Pirmasis kėlinys taip ir baigėsi 1:1.

Antrajame kėlinyje po progą turėję rumunai ir slovakai jomis nepasinaudojo – Denisas Dragusas (Rumunija) ir Lukas Haraslinas (Slovakija) į vartus nepataikė. Rungtynėse daugiau įvarčių neišvydome. Šios lygiosios lėmė, jog E grupėje Rumunija lieka pirmoje vietoje, o Slovakija – trečioje.

Rumunija 1 - 1 Slovakija

    24' [0-1] Ondrejus Duda

    37' [1-1] Razvanas Marinas (11m. baudinys)

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių