Olimpinėse žaidynėse – keksiukų manija: norvegų plaukikas negali atsispirti šiam saldumynui

  • Teksto dydis:

Pasirodo, net geriausi pasaulio sportininkai negali atsispirti saldumynams.

Paryžiaus olimpinėse žaidynėse šokoladinis keksiukas netikėtai tapo „įžymybe“. Šį kepinį išpopuliarino Norvegijos plaukikas Henrikas Christiansenas.

Viskas prasidėjo nuo sportininko olimpinio kaimelio maisto apžvalgų socialiniuose tinkluose.

Pirmojoje H. Christianseno apžvalgoje makaronai su pesto padažu ir su kiaulienos iešmeliu buvo įvertinti 7 iš 10 balų, o gardūs krevečių kukuliai – 8 balais.

Vis dėlto aukščiausius sportininko įvertinimus pelnė šokoladinis keksiukas. Jis kepinį įvertino net 11 balų, o skonį pavadino „beprotiškai“ geru.

27-erių olimpiečio „TikTok“ paskyroje nemažai vaizdo įrašų skirti būtent olimpiniams šokoladiniams keksiukams. Šie įrašai peržiūrėti milijonus kartų.

Viename iš jų plaukiko komandos draugas sako: „Man atrodo, kad tu čia tik dėl šokoladinių keksiukų“. Kitame – H. Christiansenas matomas valgantis keksiukus iš slapto stalčiaus prie savo lovos.

„Aš tiesiogine to žodžio prasme negaliu sustoti“, – pridūrė jis komentaruose.

Kai kurie olimpiados gerbėjai pareiškė, kad ir patys norėtų paragauti šio kepinio.

„Vienintelis dalykas, kurio dabar noriu, yra su šiuo vaikinu sėdėti olimpiniame kaimelyje, gurkšnoti arbatą bei paragauti to keksiuko, kol mes plepame apie olimpines žaidynes“, – po įrašu komentavo vienas internautas.

„Nėra geresnės meilės istorijos nei šis vyras ir jo keksiukai“, – komentavo kitas.

Atrodo, kad keksiukų manija pasiekė ir Norvegijos karališkąją šeimą.

Rugpjūčio 8 dieną Norvegijos karališkieji rūmai išplatino nuotraukas, kuriose sosto įpėdinis princas Haakonas susitiko su Norvegijos sportininkais.

Princas nusifotografavo ir su H. Christiansenu ir, žinoma, šokoladiniu keksiuku.

„Įpėdinis princas Haakonas – Paryžiaus olimpinėse žaidynėse ir aplankė Norvegijos delegaciją olimpiniame kaimelyje“, – instagrame rašė Karališkieji rūmai.

Nuotraukoje abu vyrai šypsosi, o H. Christiansenas rankoje laiko keksiuką.

Anot leidinio „People“, sportininkų maitinimą koordinuojanti įmonė teigė, kad per olimpines ir parolimpines žaidynes tikisi patiekti 100 tūkst. šokoladinių keksiukų, kurių kasdien bus suvalgyta apie 2 tūkst.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių