Šalies vadovai sveikina D. Banevič iškovojus sidabro medalį

  • Teksto dydis:

Prezidentas ir premjerė penktadienio vakarą pasveikino breiko šokėją Dominiką Banevič Paryžiaus olimpinėse žaidynėse iškovojus sidabro medalį.

Šalies vadovas Gitanas Nausėda sveikinime teigė, jog šis olimpinis medalis – didelis džiaugsmas visai Lietuvai ir paskata didžiuotis šalies sportininkais, jų profesionalumu, atkaklumu ir geležine valia.

„Sveikinimai Dominikai Banevič iškovojus Lietuvai pirmąjį pasaulyje breiko sidabro olimpinį medalį. Dominika yra Lietuvos jaunosios kartos atstovė, šia savo pergale pademonstravusi, kokie veržlūs ir ryžtingi yra mūsų šalies jauni žmonės. Jie veda Lietuvą į priekį!“ – sakė šalies vadovas.

Prezidentas D. Banevič palinkėjo dar daug pergalių ateityje.

Tuo metu premjerė Ingrida Šimonytė sveikinime rašė besitikinti, kad D. Banevič iškovotas sidabro medalis taps paskatinimu neabejoti savimi kiekvienam jaunam žmogui.

„Nuoširdūs sveikinimai, Dominika, su puikiu pasiekimu, pelnytu už nepaprastą atsidavimą, talentą ir neskaičiuojamas valandas, atiduotas tam, kas teikia prasmę ir kuo dega akys. Lietuva didžiuojasi!“ – rašė premjerė.

Aukso medalį breiko varžybų finale iškovojo japonė Ami Yuasa.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aš portretas
Japonė ne iškovojo auksą, jai jis buvo atiduotas teisėjų rankomis, mūsų mergina iš tiesų - nugalėtoja.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių