V. Šeškus ir L. Eglinskas Jonavos klube nebedirbs

Treneris Virginijus Šeškus po ketverių darbo metų atsisveikino su klubu. Per šį laikotarpį strategas sugebėjo įrašyti Jonavos „CBet” vardą į Lietuvos krepšinio istoriją bei palikti neišdildomą įspūdį tiek klubo, tiek visos Lietuvos krepšinio gerbėjams.

Iš Prienų kilęs krepšinio specialistas Jonavos „CBet” vyriausiuoju treneriu tapo 2020 metais ir per ketverius metus nuveikė išties daug. Jau pirmaisiais vadovavimo metais jis su jonaviečiais iškovojo Nacionalinės krepšinio lygos čempionų titulą ir sportiniu principu prasibrovė į Lietuvos krepšinio lygą.

2022/2023 metų sezone Šeškaus treniruojama Jonavos „CBet” komanda nustebino Lietuvos krepšinio pasaulį ir iškovojo sidabro medalius Karaliaus Mindaugo taurės turnyre, kur pusfinalyje nukovė Vilniaus „Ryto“ ekipą, o finale Kauno „Žalgirio” krepšininkams pasiūlė rimtą pasipriešinimą ir tik po atkaklios kovos pripažino daugkartinių Lietuvos čempionų pranašumą.

Tais pačiais metais Jonavos „CBet” užėmė 4 vietą Betsafe-LKL reguliariajame sezone. Tai yra aukščiausias klubo pasiekimas per dar neilgą jo gyvavimo istoriją.

 „CBet” atsisveikino ir su Laimonu Eglinsku, kuris prie klubo prisijungė 2024 m. vasario mėnesį ir užėmė trenerio asistento pareigas. 

Klubas dėkoja Laimonui už darbą, bendrystę ir linki kuo geriausios sėkmės dirbant su U20 rinktine.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Girdėjau kalba

Girdėjau kalba portretas
Eis į maxę Prienuose taromate dirbti, nes pasaka baigėsi, niekas sporto nebefinansuos aplamai ateityje.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių