A. Dulkys lankysis Telšiuose: ligoninėje atidarys geriatrijos skyrių

 Sveikatos apsaugos ministras Arūnas Dulkys pirmadienį lankysis Telšiuose, kur apžiūrės vietos gydymo įstaigas bei ligoninėje atidarys geriatrijos skyrių.

Taip pat numatytas ministro susitikimas su Telšių meru ir medikų bendruomenės atstovais, su kuriais ketinama aptarti sveikatos reformos įgyvendinimo eigą, pasiūlymus dėl darbo organizavimo tvarkos.

Pasak ministro patarėjo Tomo Bagdono, A. Dulkys vizitų metu domisi gydymo įstaigų gyvenimu, taip pat medikų darbu, kartu ieškoma būdų, kaip sumažinti biurokratizmus, skiriant daugiau laiko pacientams.

„Vien pernai ministras aplankė šešias dešimtis įvairių gydymo įstaigų, pabendravo su medikais ir administracija – šis bendradarbiavimas yra itin rezultatyvus, nes daromi pakeitimai atsižvelgiant į išsakomas pastabas“, – Eltai teigė T. Bagdonas.

„Per artimiausius porą metų regioninės ligoninės sulauks reikšmingų investicijų, viena iš jų Telšių, pirmiausiai į skubaus priėmimo skyrius, todėl vizito metu bus apžiūrėtas jis, vietoje susipažinta su situacija“, – pridūrė ministro patarėjas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
SENUKUS MARINS

stt

stt portretas
sitas debilavoto snukio veikejas,bus viesai pakartas,,,kai ateis tam laikas...uz genocida,nusikaltimus zmogiskumuj...t.t

nuomonė

nuomonė portretas
Žmonės turi nebemokėti ligonių kasoms jokių įmokų ,tegul užsidaro .Juk jokių paslaugų be pinigų nebegauni ,tai už ką mokėti ?Vien dėl mediinos išvažiuosime iš Lietuvos .
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių